Blogger Collection! Musthave Shirts en Hoodies met Tekst.

Blogger Collection! Musthave Shirts en Hoodies met Tekst.

Shop de leukste dames shirts en hoodies met tekst of een leuke quote op onze webshop! Wij zijn een samenwerking aangegaan met Nederlandse fashion bloggers en hebben 20 van hen gevraagd om een limited edition te ontwerpen. 
De wereld van bloggers en influencers is erg gegroeid. Alles draait om de perfecte foto. De slogan tee, die door Vivienne Westwood in de jaren 70 werd geïntroduceerd op de catwalk is weer terug van weggeweest. Het leuke is dat je ze heel goed kan combineren. Hoe origineler de kreet, hoe beter. Een grappige, dubbelzinnige tekst, gewoon een leuke quote of een uitspraak met een sarcastische ondertoon.  

We zien ze overal op straat: van shirts met grappige woordspelingen tot wijze spreuken. Ze zijn er natuurlijk al jaren, maar dit seizoen draait het erom hoé je ze draagt. T-shirts zijn één van de populairste mode-items en dat is uiteraard niet zonder reden. Met een T-shirt met tekst kun je een statement maken zonder je mond open te doen. Een geweldige manier om met de wereld te communiceren dus. Hoe origineler de kreet, hoe beter. Een grappige, dubbelzinnige tekst, gewoon een leuke quote of een uitspraak met een sarcastische ondertoon.

De collectie bestaat uit shirts, hoodies en tassen. Deze items zijn leuk te combineren. Draag bijvoorbeeld een quote shirt op een festival of op een jeans. Ook zijn ze leuk te dragen onder een blazer. Onze collectie Hoodies zijn perfect voor op de bank of een luie zondag. ekker in een oversized hoodie op de bank liggen en je favoriete serie kijken op netflix. De perfecte outfit voor als je thuis bent. Althans, dat was altijd zo. Maar nu is dit fashion item ook een musthave voor buiten de deur. Hoe fijn is dat?

 

Wij verkopen een deel van deze collectie op onze eigen webshop. Wil je de hele collectie zien? Ga dan naar https://www.bloggercollection.nl/