Boho Bikini 2019 - Nieuwe Collectie!

Boho Bikini 2019 - Nieuwe Collectie!

Boho Bikini - Nieuwe Collectie 2019 - Mix & match dus snel en stel met de BOHO BIKINI’S collectie 2019 geheel naar smaak je eigen bikini samen!

Boho Bikini 2019 – Nieuwe Collectie! Vanaf 16-02-2019 te koop! Alle tops en broekjes zijn los verkrijgbaar. Mix & match dus snel en stel met de BOHO BIKINI’S collectie 2019 geheel naar smaak je eigen bikini samen! De nieuwe Boho bikini collectie is uitgevoerd in de geweldige zomerse kleuren. Maak je Boho Look af met een leuke haarband of scrunchie!

De bikini's uit de collectie van Boho Bikini's zijn een absolute musthave voor de it-girls! Ieder jaar weer komen ze met prachtige nieuwe kleuren en modellen. De Boho Bikini's hebben een perfecte pasvorm en door de uitgebreide collectie is voor ieder figuur wel een goed passend model te vinden. 

 

 

 

 

Wat de Boho Bikini zo uniek maakt is het gebruik van prachtige stenen in de afwerking. Daarnaast is Boho Bikini's 1 van de weinige merken waarbij je alles kunt mixen & matchen en zodoende je eigen beach look kunt creëren.

Vele BN'ers, bloggers en it-girls zijn al gespot in zo een geweldige Boho Bikini!

Uiteraard kun je altijd je Boho Bikini passen in onze winkel in Gouda. Wij zijn zelf helemaal weg van dit bikini merk en zoeken graag samen met jou een perfect passende Boho Bikini uit!

 

 

Het merk BOHO Bikini’s is ontworpen door Danielle de Ridder & Bibian Hoyng van State of Brands. Volgens Danielle en Bibian werd het tijd om een bikini en kledingmerk te creëren met mooie kleuren en stenen. In 2013 was de eerste collectie een feit en tegelijkertijd een succes. Vele it-girls, bloggers en celebrities werden gespot met de BOHO kleding en bikini’s.

De bohemian stijl is ontstaan is de jaren 60. Je kunt het omschrijven als een stijl met veel opvallende prints en patronen. Bovendien is het gebruik van kleur ook geheel belangrijk binnen deze stijl. BOHO Bikini's ontwerpt diverse bikini’s en badpakken met invloeden van exotische reizen en prachtige natuurverschijnselen. Een kenmerk van dit merk is dat veel items zijn voorzien van een statement steen. Hierdoor zijn de items nog specialer.

Ook dit jaar kan je jouw Boho Bikini leuk combineren met leuke accessoires. Draag de Boho Bikini haarband om de boho look helemaal af te maken of kies je liever voor een scrunchie? Het verschil met de andere jaren is dat we nu nog meer kunnen mixen en matchen. Ook de Ruffle Trend zie je erg terug in de Boho Bikini Collectie van 2019. Shop de mooiste Boho Bikini's op onze webshop: https://www.ibizi.nl/boho-bikini/