Boho Bikini Nieuwe Collectie 2019 - Wat is nieuw?

Boho Bikini Nieuwe Collectie 2019 - Wat is nieuw?

Boho Bikini Collectie 2019 Wat is nieuw dit jaar? Nieuwe kleuren en de leukste accessoires!

Nieuwe Collectie Boho Bikini 2019

Ben je op zoek naar de prachtige nieuwe BOHO Bikini’s? De nieuwe trendy BOHO collectie is dit jaar uitgevoerd in de mooie zomerse kleuren; rose pink, coral red, mint green, sage green & charcoal grey. Naast de prachtige bandeau & triangeltops is de collectie ook dit jaar weer aangevuld met ruffle tops en triangel tops. Je kunt de broekjes eenvoudig combineren met alle topjes en afknopen met de vrouwelijke fancy zijstrikjes. Er is niets dat meer zomer uitstraalt dan de bohemian trend.Daarom zijn wij een grote fan van het merk Boho Bikini. 

Alle tops en broekjes zijn los verkrijgbaar. Mix & match dus snel en stel met de Boho Bikini Collectie 2019 geheel naar smaak je eigen bikini samen!

 

 

 

 

Boho Bikini’s heeft dit jaar ook verwisselbare schouderbandjes! Voor de volgende topjes, Devine, Dazzling en de Iconic kun je nu extra schouderbandjes bij bestellen. Wij verkopen de ruffle en de braided bandjes.

Hiermee maak je jouw Boho Bikini nog meer uniek. Wat ook opvalt aan deze collectie is dat je nog meer mag spelen met verschillende kleuren. Combineer bijvoorbeeld een bikini broekje in roze met een topje in mint en draag hierbij een leuke accessoire. Ook zijn wij helemaal fan van de dazzling bikini top en de Ravishing Bottom. Je ziet in de mode al veel ruffle invloeden en wij zijn erg blij met deze ruffle bikini.

 

 

 

 

Ook erg leuk zijn de accessoires van dit jaar. Zo hebben we net als vorig jaar de haarband weer in de collectie. Maar dit jaar verkopen we ook scrunchies en een braided ribbon. Deze leuke ribbon is erg leuk te dragen met jouw nieuwe Boho Bikini. Gebruik het als een haarbandje, een riempje of een ketting. Ook is het leuk te stijlen als enkelbandje. Ook is het leuk te dragen op een normale outfit voor bijvoorbeeld op een festival of basic outfit.