Bruiloft Jurken - Gast - Zoek je nog een leuke jurk voor een trouwerij?

Bruiloft Jurken - Gast - Zoek je nog een leuke jurk voor een trouwerij?

Ben je binnenkort te gast op een bruiloft? ☆ Op onze webshop vind je zonder twijfel de perfecte jurk!

Heb je binnenkort een bruiloft en zoek je nog een mooie jurk?
Wat trek je aan als gast als je bent uitgenodigd voor een bruiloft?

Heb je een uitnodiging voor een bruiloft en zoek je een mooie jurk? Een jurk is de nummer 1 kledingkeuze van vrouwen als het om bruiloften gaat. Dat is niet zonder reden!

Check om te beginnen eerst waar de bruiloft plaatsvindt, zodat je jouw kleding hierop kan aanpassen. Bij een trouwerij op het strand hoort natuurlijk een andere outfit dan een bruiloft in een chique zaal. Controleer ook altijd even of er een dresscode op de uitnodiging staat. Zijn er bepaalde kleuren die gevraagd worden?

 

 

De lente en zomer: het zijn dé periodes wanneer er in Nederland het meest getrouwd wordt. Logisch als bruidspaar wil je natuurlijk zo zonnig mogelijk weer op 'de mooiste dag van je leven'.  Vindt het huwelijk buiten plaats? Dan moet je bij je kledingkeuze voor de trouwerij rekening houden met verschillende weersomstandigheden. Het is in de meeste gevallen verstandig om een netjes jasje, chique omslagdoek of bolero vestje mee te nemen voor als het toch te koud is. Een diep decolleté is natuurlijk heel sexy maar niet echt gepast op een bruiloft. Ik denk dat je zelf goed kunt inschatten wanneer een decolleté ongepast wordt. Ben je bang dat jouw jurkje of blouseje afzakt? Gebruik dan Fashion Tape om het mooi op zijn plek te houden zonder dat iemand dat ziet.

 

Welke jurk?

Een jurk staat chique en elegant. Bovendien zorgt een jurk ervoor dat je er niet te alledaags uitziet. Een jurk voor een bruiloft hoeft ook zeker niet duur te zijn. Heb je geen geschikte jurk in je kast hangen en wil niet te veel uitgeven? Kijk dan online of in de winkels eens rond voor maxi jurken. Dankzij de populariteit van maxi jurken zijn er allerlei modellen te vinden en er zitten zeker exemplaren tussen die geschikt zijn voor een bruiloft. Een maxi jurk is de meest gedragen jurk voor een bruiloft. Dit komt omdat een maxi jurk met de juiste accessoires er formeel uit kan zien en toch heel vrouwelijk. En een groot voordeel is dat je deze jurk ook  na de bruiloft veel kan dragen. Zo hoeft het niet duur te zijn en heb je er ook nog lang plezier van.

 

Maxi Jurk: 39,95 

 

 

Welke kleur?

Geen wit! Het was te misschien te voorspellen, maar wit kun je niet dragen; zéker niet in jurkvorm. Dit is de kleur van de bruid, dus vermijd deze. Tenzij het bruidspaar er om vraagt natuurlijk. Alleen dan mag je deze regel vergeten. Er zijn genoeg tinten die je net zo mooi zullen staan. De meest populaire tinten in de warmere jaargetijden zijn dan ook de pastels en meer felle kleuren. In de koudere maanden kiezen velen voor aardse tinten; dit past toch wat beter bij het frisse weer. Felle kleuren zijn dan net iets te veel van het goede Ook zwart is niet aan te raden op een bruiloft!

Accessoires

zijn net zo belangrijk als je kleding zelf, ook als je naar een bruiloft gaat. Ga daarom voor een nette tas of clutch en maak je outfit af met mooie sieraden.

Schoenen

Hoge hakken zijn natuurlijk prachtig maar helaas niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen kan namelijk goed op hakken lopen. Vooral wanneer je een dag-gast bent zullen jouw voeten op een gegeven moment protesteren. Het ziet er dan niet erg charmant uit.

Onze mooie maxi jurken van viscose zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en perfect voor een bruiloft! 

 

Neem een kijkje in onze collectie jurken! 

 

 

http://www.bruiloftjurk.nl/