Chain Belt - Riem Ketting Combineren

Chain Belt - Riem Ketting Combineren

Trend van 2019! De Chain Belt! Deze leuke riem ketting met bedels is de musthave van 2019! Hoe combineer je de chain belt?

Deze te leuke accessoire zien wij de afgelopen tijd overal: de chain belt! De Chain Belt is een modieuze riem die je zomerlook helemaal afmaakt. Er is altijd wel een Chain Belt die bij je kleding past. Of je de ketting riem nu op je jurkje wilt dragen of op een mooie pantalon of basic outfit. De Chain belt is de musthave van 2019!

 

Deze gouden Chain Belt kun je eindeloos combineren met jouw outfits! Met de chain belt ben jij klaar voor het festival seizoen ! Steel de show met de Chain Belt met schelpjes of muntjes Deze ketting riem is perfect te combineren met een basic jurkje of te stylen op een basic outfit. Maar ook zien we deze chain belts steeds vaker op festivals. Draag een denim shorts met gehaakte top en maak jouw festivaloutfit compleet met een gouden chain belt. Een dames riem wordt tegenwoordig niet meer gemaakt om enkel je broek op zijn plek te houden of een te groot kledingitem passend te maken. Een riem is een sieraad geworden om je outfit mee te af te maken.

 

 

 

 

Chain belt combineren?

 

  • Style de belt met een perfect black dress en boots. De belt maakt je outfit compleet

  • Festival Look – Korte spijkerbroek, gehaakte top en een gouden chain belt met leuke boots eronder!

  • Over een mooie basic blouse! De Chain belt maakt een basic outfit helemaal af!

  • Op een blazer! Dit werkt het beste bij een oversized blazer. Door je blazer dicht te dragen is het leuk om je riem daarover heen te stylen. Het legt de nadruk op je taille en oogt ook gelijk slanker!

  • Op een broekpak! Haal de riem niet door de daarvoor bedoelde lusjes, maar ben rebels en draag de riem er los overheen.

  • Een chain belt kan je dragen op elke soort jurk: van nauwsluitend tot wijd en uitlopend.

 

De musthave voor deze zomer! De Chain Belt Beach Gold kettingriem met twee lagen kettingen en zomerbedels van zeeschelpen en zeesterren. Shop deze mooie riem nu voor 14,95 op onze webshop! Ook leuk om cadeau te geven!