Cropped Hoodie Dames

  • Geplaatst op
  • Door Ibizi Fashion
Cropped Hoodie Dames

Deze leuke cropped hoodie voor dames is de trend van dit moment. De hoodie is goed te combineren en in leuke kleurtjes verkrijgbaar.

De cropped hoodie dames is een super sportief kleding stuk voor dames die heel goed te combineren is. Zorg met de cropped hoodie dames dat je helemaal trendy en stoer de deur uit gaat. Combineer de cropped trui met een leuke jeans of je andere favoriete kleding stukken in je kast. 

 

Cropped hoodie combineren

 

Een cropped hoodie is een nieuw item, dus hoe combineer je die? In deze tijd van het jaar is het is belangrijk als je iets cropped draagt dat je ervoor zorgt dat je er iets hoogs onder draagt. Anders wordt het al heel snel heel koud om een korte trui te dragen met deze temperaturen. Doe er bijvoorbeeld een hoge jeans onder, combineer het met je favoriete boots of leuke dr. Martens. Draag het met een trendy riem en je outfit is helemaal af. De cropped hoodies dames zijn ook leuk te combineren met een zwarte flair broek en leuke sneakers. Zorg ervoor dat je de hoodie voor dames leuk combineert.

 

Cropped hoodie in verschillende kleuren

 

De cropped hoodie voor dames is er in allerlei verschillende kleuren. Het zijn pastel kleuren die super goed bij de tijd van het jaar passen. Natuurlijk hebben we de basic zwarte kleur. De cropped trui in de kleur zwart pas overal bij en is goed te combineren met je ander favoriete items in je kast. Daarnaast is de cropped hoodie ook verkrijgbaar in de kleur army groen. Die kleur pas ook leuk bij een zwarte of blauwe jeans en is net wat kleurrijker dan de zwarte basic kleur waar heel je kast al mee vol hangt. Maar de vrolijkste kleur waar je echt stralend mee de deur uit gaat is roze. De leuke dames trui is verkrijgbaar in een pastel roze kleur die ook goed te combineren is. De kleur zorgt ervoor dat je opvalt en helemaal trendy de deur uit gaat. Super goede keuze tijdens deze donkere tijden. Zo zorg jij ervoor dat er nog een beetje kleur is.

 

Shop de leuke cropped hoodies dames in de webshop van Ibizi Fashion.