Crossbody Tas Dames

Crossbody Tas Dames

Zoek je nog een leuke crossbody tas voor dames? Onze collectie crossbody tasjes zijn leuk te combineren met jouw outfit.

Crossbody, clutch en andere tassen draag je graag tijdens de feestdagen. Naast sieraden is een leuke tas het item dat je outfit helemaal af maakt. Je hebt allerlei verschillende soorten en maten tassen. De ene tas pas beter bij de outfit, de andere tas past beter bij de andere outfit. De mutshave voor deze tijd van het jaar.

 

 

Outfit combineren met tas

 

Je hebt altijd zoveel spullen die je mee moet nemen als je de deur uit moet gaan. Je sleutels, je portemonnee, je telefoon, mini deo, lippenstift en zo kan ik nog wel even doorgaan denk ik. Al jouw spullen wil je natuurlijk wel meenemen als je de deur uit gaat. Omdat het al een tijdje weer erg koud is buiten, hebben veel van jullie de winterjas weer uit de kast getrokken. Een mooie crossbody of handtas is goed te combineren met jouw winterjas. Heb je een lange manteljas of een korte teddy jas, een tas past altijd goed bij jou outfit als je het maar goed combineert. De kleuren die je combineert zijn heel belangrijk. Zorg dat er contrast is zodat de kleuren lekker opvallen.

 

 

Welke tas draag jij tijdens de feestdagen

 

Tijdens de feestdagen heb je natuurlijk je favoriete glitter dress aan of je nieuwe jumpsuit en wil je er goed uit zien. Met een leuke crossbody of clutch kun je niet alleen je spullen kwijt maar maak je ook je outfit af. Omdat je veel verschillende soorten en maten tassen hebt is het belangrijk dat je kijkt naar de outfit die je aanhebt. Heb je een jurkje aan staat een crossbody superleuk, draag je een mooie jumpsuit kan een clutch heel chique staan.

 

 

Kleuren en maten tassen

 

 

Je hebt heel veel verschillende soorten maten kleuren tasjes. Je hebt hele mooie crossbody tasjes met glitter om je outfit zonder glitter af te maken. Of een wat grotere crossbody om de outfit wat meer te laten opvallen. Je kan alles bedenken, zorg ervoor dat het wel in balans is. Of opvallen met de outfit, of met de accessoires. Doordat je zoveel verschillende kleuren hebt kun je ervoor zorgen dat de kleuren perfect passen bij de outfit. Als je een leuke basic kleur gebruikt bij een opvallend jurkje past dat heel goed bij elkaar. Of een leuk kleurrijk/glitter tasje bij een meer basic jurkje of pak. Zo kun je de verschillende maten en kleuren van je tasje goed combineren met de outfit.

 

Shop de leukste crossbody tassen op onze webshop.