Cycle Set - T-Shirt - Biker Shorts - Setjes

Cycle Set - T-Shirt - Biker Shorts - Setjes

De Cycle Set mag niet ontbreken in jouw kledingkast! Het zwarte fietsbroekje, oftwel een cycle short is de trend van 2020! Op Instagram worden we platgegooid met het broekje met lange pijpen tot net boven de knie met matching T-Shirt! We laten je hier zien dat het eigenlijk een echte musthave is voor deze zomer, read on!

De Cycle Set, de trend van dit seizoen! Dit jaar is de Cycle Set onmisbaar in jouw garderobe! Ook Kim Kardashian is een grote fan van de Cycle Set! Wil jij een trendy maar comfortabele outfit? Dan is de Cycle Set het antwoord! En je kunt beiden items ook leuk combineren met jouw favoriete kleding zodat je veel leuke combinaties kunt maken. Je kan een biker short combineren met verschillende items, een oversized t-shirt, een leren jas, leuke sneakers, en je bent klaar om te gaan. Ook verkopen wij de Oversized Cycle Sets. Deze set bestaat uit een biker short met oversized t-shirt.  Wij verkopen de Biker Sets in verschillende kleuren! Na een drukke dag op het werk, school of ergens anders zal een huispak van ons je helpen om heerlijk tot rust te komen en te ontspannen. Als je dan ook nog zin krijgt om even op stap te gaan, is dat geen probleem! In ons comfy setjes ga je gewoon de deur uit!

 

 

De Biker short of Cycle shorts kun je eindeloos combineren. Creëer een classy look met een zwarte biker short en blazer of leren jas of ga je juist voor een sportieve of comfy look? Veel influencers en bloggers hebben deze trend opgepakt. Maar hoe combineer jij een biker short?

 

 

 

https://www.ibizi.nl/oversized-cycle-set-roze.html

 

Classy Outfit

 

  • Ga voor Zwart! Draag een zwarte cycle short met een oversized blazer of leren jas en leuke sneakers. Combineer deze outfit met een mooi luxe tas en draag je haar in een hoge staart. Ook kun je kiezen voor de cycle set in zwart! Deze set bestaat uit een cycle short met oversized t-shirt.

 

 

 

Sporty Outfit

 

  • Kies voor een leuke zomerse kleur en draag deze set met witte gympen of draag deze set met een gave set Balenciaga sneakers. Draag de cycle shorts met een oversized hoodie of t-shirt of kies voor een cycle set!

 

-Comfy Outift

 

  • De biker sets zijn ook heerlijk voor thuis of een luie zondag. Huispakken zijn enorm populair en dit jaar zien we ook dat de comfy setjes steeds meer on trend zijn en ook buiten gedragen kunnen worden. Zo blijf je heerlijk binnen in jouw favoriete cycle set maar ben je ook fashionable genoeg om onverwachts de deur uit te gaan!

 

 

Bestaat jouw vrije tijd outfit' voornamelijk uit een trainingsbroek en foute trui of pyjama? Er is niks lekkerder dan comfortabele kleding maar met onze leuke collectie comfy pakken zie je er nog trendy uit! Zo kun je deze leuke comfy cycle set ook buiten de deur dragen! Wij verkopen de leukste comfy pakken en setjes voor alle seizoenen!