Dames Baret - Hoe draag je de dames baret? Trend 2019

Dames Baret - Hoe draag je de dames baret? Trend 2019

De baret is terug!

 

De dames trend voor het najaar! De dames baret! Een baret ziet er trendy, chique en trendy uit en is op meerdere manier te dragen. De baret is perfect wanneer jij op bent gestaan met een bad hair day, maar ook als jij je basic outfit toch net een wat chiquere uitstraling wil geven. Hij is trendy, en heerlijk warm én hij is ideaal voor een bad hair day. We hebben het hier over de trend van het moment: de baret. We zien hem al een tijdje overal voorbij komen, maar ook in het nieuwe jaar blijf je hem overal zien. Logisch, want hij is te leuk om hem niet te dragen. De baret komt oorsponkelijk uit Frankrijk. Je creëert met de baret dus een echte stijlvolle franse look.

 

 

 

 

Dé hoed van deze winter en kan niet meer ontbreken in jouw winter garderobe. De baret houd je haar in model en is tegelijkertijd ontzettend modieus. Niet alleen dat, het is ook nog eens warm, bad hair day proof en eigenlijk ook erg trendy!

 

Hoe draag je de baret?

 

Je kunt de baret op deze vier manieren dragen:

 

  • Schuin op je hoofd. Als je lang haar hebt, kun je deze ook in lage staart doen of een paar losse krullen in je haar maken als je deze niet van nature hebt. De stijl was erg populair in de jaren 40.

  • Achter op je hoofd. De baret kun je dan beter vastmaken met speldjes en een losse haarlok aan de voorkant stylen.

  • Je kunt de baret ook over je hele hoofd dragen, zoals een muts.

  • De baret draag je niet als een muts. Het is en blijft een accessoire om je outfit net dat extra’s te geven.

  • Combineer je baret met een zonnebril of draag een mooie basic outfit met een baret in een felle kleur.

  • Draag dezelfde kleur lippenstift als de baret die draagt om een mooie look te creëren.

 

 

 

 

 

Het leuke aan deze trend is dat je 'm netjes kunt dragen a la Blair Waldorf, maar ook stoer kunt maken door 'm te combineren met een ripped jeans en oversized jacket. Yep, de baret is terug van weggeweest en niet zo’n beetje ook. Heerlijk, want je kunt hem eindeloos combineren zodat je heel eenvoudig je outfit een hele andere look geeft.

 

Shop de leukste hoeden, mutsen en accessoires op onze webshop!