Dames Crop Tops - Cropped Topjes Combineren

Dames Crop Tops - Cropped Topjes Combineren

Cropped tops combineren - Dames Crop topjes - De trend van 2019 !

Crop tops zijn de trend van 2019! Ja, die topjes die je blote buik laten zien. In de jaren 80 waren deze tops erg populair! Maar trends komen altijd terug dus! Deze trend is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar als jij een mooie buik hebt mag je die zeker laten zien! Ook zijn er natuurlijk wat manieren voor degenen die liever niet te veel bloot willen geven. Om het classy te houden kan je de crop top het beste combineren met een hoge rok of high waist jeans. Of draag een crop top met een mooie hoge pantalon!

 

 

 

Crop tops met knoop! Dit jaar veel crop topjes met een strik of knoop! Het voordeel van deze topjes is dat je zelf kan kiezen hoe hoog de crop top komt te zitten. Perfect dus op een jeans of rokje.  

Een crop top is echt niet alleen maar geschikt voor hele dunne vrouwen, als je het goed combineert is het een must-have item voor iedere vrouw. Het is sexy, vrouwelijk en hip en daarom hebben wij nu tips om de show te stelen met een crop top!

 

Crop Top Combineren

 

Wil je graag een cropped top dragen maar heb je geen zin om je (afwezige) abs te showen? Combineer een niet al te korte top met een rok of broek met hoge taille. Er vallen combinaties te maken waarbij geen stukje huid te zien valt. Het zijn de proporties die je look trendy maken (niet per se dat stukje blote huid).

-Crop top met een high waist jeans -  Een hoge broek komt tot aan je navel en daardoor is het shirt al een stuk minder kort. Een high-waisted jeans zorgt ook voor extra nadruk op je taille.

-Crop top met een lange rok - Wanneer je voor een langere rok kiest, kun je je lichaam wat meer afkleden. Zo is je lichaam niet extreem bloot, omdat je benen al wat meer bedekt zijn. Maxi rokken staan fantastisch in combinatie met crop tops. Doordat je benen bedekt zijn, is er een mooie balans tussen een beetje naakt en bedekt.

-Festival Outfit - Combineer je cropped top met een denim short of (als het wat frisser is) met een mooie lange broek en leuke accessoires voor de perfecte festival look.

-Klassieke Look - De cropped wordt classy als je 'm onder een lange blazer draagt. Eronder draag je een klassieke broek of een lange kokerrok.

 

-Langere Cropped top dragen

 

Wil je een iets veiligere look? Kies dan voor een crop top die iets langer is,  waarbij de aandacht niet op je buik wordt gevestigd, maar wel classy met een crop top over straat kunt. De crop tops vallen tot je broek en laten je buik niet zien. De aandacht ligt op de print, bijvoorbeeld streepjes, kant of bloemprint. Je kunt eventueel één van deze crop tops in je broek stoppen en de stof voorzichtig omhoog trekken, zodat de stof losjes over je broek hangt. 

Shop de mooiste topjes op onze web