Dames Festival T-Shirt Tekst - Tees - Quote

Dames Festival T-Shirt Tekst - Tees - Quote

T-Shirt - Tekst - Festival - Quote - Slogan Tee

Deze leuke t-shirts met tekst zijn perfect voor op een festival! De slogan tee, die door Vivienne Westwood in de jaren 70 werd geïntroduceerd op de catwalk is weer terug van weggeweest. Het leuke is dat je deze T-shirts met tekst heel goed kan combineren. Hoe origineler de kreet, hoe beter. Een grappige, dubbelzinnige tekst, gewoon een leuke quote of een uitspraak met een sarcastische ondertoon. Onze nieuwe festival collectie is Festival Shirts: van shirts met grappige woordspelingen tot wijze spreuken. Ze zijn er natuurlijk al jaren, maar ook dit seizoen draait het erom hoé je ze draagt. T-shirts zijn één van de populairste mode-items en dat is uiteraard niet zonder reden. Met een T-shirt met tekst kun je een statement maken zonder je mond open te doen. Een geweldige manier om met de wereld te communiceren dus. Hoe origineler de kreet, hoe beter. Shirtjes met een tekst erop kunnen makkelijk gecombineerd worden.

 

 

 

- Denim on Denim

Een trend die tegenwoordig steeds groter wordt is het dragen van denim on denim.. Bij zo'n outfit kun je dan ook heel gemakkelijk een t-shirt met  tekst dragen. Maak deze outfit af met een sneaker of een stoere pump.

- Onder een Blazer

Deze leuke T-Shirts met Tekst zijn ook erg leuk te dragen onder een blazer of oversized vest als het wat kouder is.

 

- Shorts & Skirts

Een andere goede combinatie met een t-shirt met tekst  is een kort broekje of rokje. Deze outfit is perfect voor op een festival!  Je kunt je broekje of rokje een fellere kleur geven, aangezien je shirtje rustig is. Maak je outfit helemaal af met een stoere boot of laars en een trendy schoudertasje.

 

- Festival Outfit

Draag een T-shirt met tekst op een denim short of lange rok voor een boho look. Maak het af met veel accessoires en een sneaker!