Dames Hoodie Zwart

  • Geplaatst op
  • Door Ibizi Fashion
  • Geplaatst in dames, hoodie, zwart
Dames Hoodie Zwart

Onze leuke dames hoodies zijn perfect voor thuis, op het werk of gewoon tijdens een vrije dag.

Een dames hoodie is de perfecte basic! Vooral de zwarte hoodie is makkelijk te combineren en daarnaast ook heerlijk voor een luie zondag. Er zijn verschillende soorten dames hoodies. Een hoodie heeft soms een rit of buidelzak en altijd een capuchon. Vroeger zagen we de hoodies alleen tijdens het sporten. Maar tegenwoordig is de dames hoodie in zwart een veelzijdig kledingstuk die zeker niet mag ontbreken in jouw garderobe.

 

 

Hoe draag je een dames hoodie?

 

Een hoodie is een erg fijn kledingstuk voor vrouwen. Hij voelt heerlijk aan en zit erg comfortabel. Ook heeft de hoodie een zachte uitstraling. Draag een mooie zwarte hoodie op een skinny jeans of laklegging of kies voor een oversized hoodie en daag dit als jurkje. Een hoodie is het leukst te combineren met een aansluitende broek, legging of rokje. Omdat de hoodie al wat ruimer valt kun je hiermee nog wel je vormen laten zien.

 

 

Hoodie casual dragen.

 

 

Een hoodie is een heel fijn casual kledingstuk. Draag hem op een mooie skinny jeans of spijkerbroek.

 

 

Hoodie met print combineren. 

 

 

Combineer jouw zwarte hoodie met een leuke print broek of legging. Dit geeft een superleuk contrast. Ook kun je kiezen voor een flared broek of leopard print. 

 

 

Hoodie met een rokje combineren.

 

 

Je kunt een dames hoodie ook leuk combineren met een kort rokje. Kies voor een hoodie in zwart en combineer dit met een leuke midi of minirok. Ook een denim rokje staat erg leuk bij een zwarte hoodie.

 

 

Hoodie sportief dragen

 

Draag je hoodie over je sportoutfit. Zo kun je ook na de sportschool nog je favoriete kledingstuk dragen. Comfortabel en trendy!

 

Een hoodie in zwart is de perfecte basic maar wil je liever een andere kleur? Wij verkopen de mooiste hoodies in verschillende kleuren. Een dames  hoodie is niet alleen heerlijk warm, zacht en soepel, het is gewoonweg een ontzettend veelzijdig kledingstuk. Casual, sporty, maar zeker ook zeer fashionable. Dat een dames hoodie een echt mode-item is, bewijzen de sterren wel. Beroemdheden als Rihanna en Kim Kardashian lopen er in hun vrije tijd graag in rond. Onze leuke dames hoodies zijn perfect voor thuis, op het werk of gewoon tijdens een vrije dag. Ook dit jaar zien we veel oversized kleding en steeds meer influencers en bloggers dragen een oversized hoodie ook als jurk. Kies wel voor een ruimer en langer model en daag hier een mooie panty bij. Of wil je deze lekkere warme trui gewoon voor een luie zondag?  Deze zachte, oversized hoodie met een relaxte pasvorm is perfect om dagelijks te dragen. Shop deze hoodie in zwart op onze webshop: www.ibizi.nl