Dames Kleding Basics! De beste garderobe begint bij de juiste basics!

Dames Kleding  Basics! De beste garderobe begint bij de juiste basics!

Zorg dat je altijd een paar basics in je garderobe hebt liggen in een paar verschillende kleuren. Zo heb je altijd genoeg keuze en kun je de juiste look creëren.

De beste garderobe begint bij de juiste basics. Je kunt er niet genoeg van hebben en ze zijn echt eindeloos te combineren met andere fashion items. Verkrijgbaar in rustige tinten zoals zwart en wit, maar ook in opvallende kleuren voor degene die iets meer kleur in hun outfit willen. Zorg dat je altijd een paar basics in je kast hebt liggen in een paar verschillende kleuren. Zo heb je altijd genoeg keuze en kun je de juiste look creëren.

Om te bouwen aan de perfecte garderobe is het belangrijk om bij de basis te beginnen. Je basisgarderobe is het belangrijkste voor je kledingkast.
Basisstukken heb je nodig om makkelijk en goed te combineren. Basics worden veel te weinig gebruikt. Als je basics draagt en lekker uitpakt met accessoires kan je een hele leuke look creëren. Gebruik ook veel sieraden om je outfit af te maken! En combineer basics met drukke print of gave schoenen! Draag een coltrui in een lekker druk rokje of een basic shirt op een print shirt onder een effen blazer. Op deze manier is het steeds makkelijker en leuker om een look te creëren.