Dameskleding Achteraf Betalen

Dameskleding Achteraf Betalen

Eerst zien! Dan betalen! Op onze webshop kan je alle dameskleding en accessoires ook achteraf betalen met Billink!

Bij Ibizi Fashion kan je alle dameskleding en accessoires ook achteraf betalen met Billink! Achteraf betalen is heel eenvoudig. Online shoppen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Hoe werkt Billink achteraf betalen?

Bij het bestellen kies je voor de betaaloptie achteraf betalen. Hiervoor werken wij samen met Billink, welke het gehele achteraf betalingsproces voor ons uitvoert. De facturering en vordering van je bestelling zullen wij hierbij over dragen aan Billink. Je ontvangt dan ook van Billink een email, met hierbij je factuur en de betaalgegevens.
Wanneer je de bestelling plaatst, wordt er direct door Billink een controle uitgevoerd. Is deze succesvol dan zal de order direct verwerkt worden en krijgt je de gebruikelijke bevestigingen. Word je order niet goedgekeurd dan wordt dit gemeld en kun je via een andere betaalmethode alsnog je order plaatsen.
Betaling van de factuur
Daar wij het de vordering hebben overgedragen aan Billink, dien je hun factuur binnen 14 dagen na factuurdatum, rechtstreeks te voldoen aan Billink. De benodigde betaalgegevens kun je vinden op hun factuur. Voor vragen over je facturen en betalingen kun je contact opnemen met de klantenservice van Billink.

 

 

 

 

Wat zijn de kosten?
Achteraf betalen via Billink is een service die GRATIS is. Wij brengen dan ook geen extra kosten in rekening.
Ik heb gekozen voor achteraf betalen met Billink maar ik ben niet tevreden met mijn artikelen. En ik wil graag de artikelen terugsturen.
U kunt de artikelen terugsturen.
Als wij de artikelen terug hebben ontvangen annuleren wij de order in Billink. Zo krijg jij geen rekening. Onze verzendkosten zijn gratis. Retourneren is wel voor eigen rekening.

Verzenden en verzendkosten

De verzendkosten zijn gratis!
Dit geldt voor Nederland!
Alleen de kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper.