Dr. Martens combineren - Outfit Inspiratie

Dr.  Martens combineren - Outfit Inspiratie

Weet je niet hoe je Dr. Martens kunt combineren? Wij helpen je graag! ... Juist omdat de schoenen zo grof zijn past dit perfect met mooie jurk of rokje!

Dr. Martens, wie kent deze coole laarzen nou niet?

 

Ze zijn niet alleen erg populair, maar zijn op allerlei manieren te combineren. Niet iedereen weet hoe je deze laarzen kunt combineren. Want Dr. Martens kun je het beste combineren met een vrouwelijke outfit. Gelukkig zijn er genoeg verschillende Dr. Martens er in alle soorten en maten en zit er vast voor iedereen wel een paar tussen, dus ook voor jou! Wil jij weten hoe jij Dr. Martens het beste kunt combineren? Met welke outfit staan Dr. Martens het mooist?

 

 

 

 

Hoe draag je Dr. Martens? Dr. Martens draag je in de zomer leuk met blote benen. Perfect voor dat ene leuke zomerjurkje of draag deze stoere boots met een denim short. Juist het contrast van een vrouwelijke outfit met deze laarzen is erg populair. Als het wat kouder is combineer je Dr. Martens laarzen met een skinny jeans. Door een mooie blouse of een schattig topje op de jeans te dragen, houdt je deze outfit toch erg vrouwelijk. Maar een skinny jeans kan ook wat meer casual gedragen worden in combinatie met Dr. Martens. Draag een oversized trui of t-shirs  een leren jack op de jeans. Deze leuke laarsjes staan echt met alles! Maar toch vinden wij deze laarzen het mooiste bij jurkjes en skinny jeans. De laarzen zijn al erg stoer en door dit juist te combineren met een mooi jurkje of trendy outfit komen deze boots het meest tot z’n recht! De ontwikkeling van het bedrijf is erg bijzonder Dr. Martens laarzen werden  voornamelijk gedragen door politieagenten en fabrieksarbeiders. Later werden ze opgepikt door skinheads en punk. Het begon toen Pharrel Williams deze schoenen ging dragen. De influencers pakte dit al snel op en langzaam werden deze boots steeds populairder.  

 

 

 


Hoe draag je Dr. Martens?

 

Zomer

Draag Dr. Martens onder een leuk kort zomerjurkje of mooie maxijurk. Door deze laarzen onder een maxi jurk te dragen zal deze outfit ook meer casual worden. Of draag deze leuke laarzen onder een korte jumpsuit op een festival!

 

Winter


Dr. Martens kun je ook heel leuk combineren onder een oversized sweater oftewel de sweaterdress! Of draag een mooie gebreide jurk met een panty en een leren jasje.Uitgaan


Ook Dr. Martens staan erg leuk onder een party look. Kies juist voor een sexy kanten top of draag een little black dress met deze mooie laarsjes