Festival Accessoires Dames - 2019

Festival Accessoires Dames - 2019

Op een festival wil je er natuurlijk geweldig uitzien. Ga je voor een simpele outfit? Dan kunnen accessoires jouw look helemaal afmaken. Zo hoef je geen dure festival outfit aan te schaffen want met de juiste accessoires creëer jij de ultieme festival look!  Deze leuke accessoires zijn perfect voor een festival.

 

 

Festival zonnebrillen zijn misschien wel de belangrijkste items voor festivalbezoekers. Deze hartvormige zonnebril is de musthave van 2019! Maar je kan natuurlijk ook gaan voor een mooie oversized zonnebril! Deze bril kost 12,95 en is ook in het bruin te koop op onze webshop! 

 

 

 

 

 

Deze gouden Chain Belt kun je eindeloos combineren met jouw outfits! Met de chain belt ben jij klaar voor het festival seizoen ! Steel de show met de Chain Belt met schelpjes of muntjes. Draag een denim shorts met gehaakte top en maak jouw festivaloutfit compleet met een gouden chain belt. Deze gouden ketting riem kost 14,95! 

 

 

 

 

Dé trend van dit voorjaar! Musthave Festival Tas! Deze ronde rotan tas is de perfecte tas om je festival look of vakantie outfit helemaal af te maken! Tas: 59.95

 

 

 

 

 

Grote Statement Oorbellen! Mooie grote oorbellen zijn perfect voor op een festival! Maak je festivaloutfit af met statement oorbellen en leuke accessoires!

 

 

 

 

 

 

Haarbanden! Deze zomer kwam de haarband weer helemaal terug, in alle soorten! Met een mooie haarband maak je jou festival outfit helemaal af. Voor de  typische festival look, doe je de haarband over je haar. Probeer je haar, nadat je de haarband over je haren heen getrokken hebt, weer een beetje bol te maken. Maar je kunt de haarband natuurlijk ook gewoon achter je oren dragen.