Festival outfit bij slecht of koud weer? Kleding Outfit Inspiratie

Festival outfit bij slecht of koud weer?  Kleding Outfit Inspiratie

Zoek je nog een leuke festival outfit? Maar wat doe je aan bij koud of slecht weer? Wat doe je aan als het regent op een festival?

Wanneer je naar een festival gaat hoop je natuurlijk dat het weer lekker zomers is! Maar wat doe je aan bij koud of slecht weer? In Nederland weet je nooit wat voor weet het gaat worden! En je wilt er toch leuk uitzien op een festival!

 

 

 

 

Wat doe je aan als het regent op een festival?  Gelukkig zijn er tegenwoordig hele leuke regenlaarsjes te vinden of trek je oude Dokter Martins aan!  Je zou bij je festival outfit een panty kunnen dragen maar als het lekker weer is kunnen blote benen alsnog. Je hoeft niet perse gelijk een hele andere outfit te kopen als het gaat regenen. Is je oorspronkelijke outfit een denim shorts met een leuk topje? Dit is makkelijk op te lossen met een oversized denim jacket en een panty een laarsjes.

Als het regent is een mooie maxi rok of maxi jurk een ideaal item. Combineer deze fashionable maxirok met een kanten top en een lang vest met een print en creëer in no-time een toffe bohemian look! Vind je dit nog iets te koud? Dan kun je ook een kort spijkerjasje op je maxirok dragen. Een maxi jurk kun je leuk combineren met een kort spijkerjasje! 

Of combineer bijvoorbeeld een denim short met een topje en daar overheen een blouse of trui. De blouse trek je uit wanneer het warm is en in je tas stop je een dunne panty voor als het te koud is voor je denim short. Een leuk jurkje kan ook altijd en met een panty en regenlaarsjes is dit de perfecte festival outfit voor koud weer!. Een los gebreid vest is ook een leuke combinatie. Maak deze outfit af met een grote hoed, en een hippe zonnebril.

 

 

 

Festival Outfit Ideeen bij slecht / koud weer:

 

  • High-waisted denim short – Lace topje – Regenlaarsjes - Haarband

  • Maxi Rok – Kanten Topje – Lang vest of kort spijkerjasje – Zwarte laarsjes

  • Denim blouse – Zwarte shorts – Panty en laarsjes. Grote zonnebril

  • Boyfriend Jeans – Zwarte Top – Grote Oorbellen – Lace Kimono of spijkerjasje.


Neem altijd een jasje mee naar het festival als je weet dat het een koude dag gaat worden, kies voor een spijkerjasje, een leren jasje of neem een dun jasje mee zodat je die eventueel  weer in een leuke rugtas kan doen als de zon er toch weer doorheen komt. Is het echt heel slecht weer en verwachten ze de hele dag regen? Neem dan ook een poncho of jasje mee! 
Shop onze festival collectie online!