Gebreide coltrui als jurk dragen.

Gebreide coltrui als jurk dragen.

Deze gebreide coltrui is de perfecte basic voor dit seizoen en ook erg leuk om als jurk te dragen!

Gebreide Jurken - Truien

 

Wij verkopen veel gebreide truien die je als jurk kunt dragen. Voor de extra koude dagen hebben wij ook deze leuke oversized dames coltrui. Het voordeel van deze gebreide lange coltrui is dat hij niet alleen lekker is voor een luie zondag op de bank. Deze lange coltrui kun je ook dragen als jurk met een panty of legging.

 

 

Gebreide coltrui dragen als jurk.

 

 

Een gebreide jurk is de musthave basic voor een casual outfit. Je kunt kiezen voor een oversized gebreide jurk en deze combineren met een legging of panty en leuke laarsjes. Wil je het geheel iets vrouwelijker maken? Draa dan mooie laarsjes met een hak of overknee laarzen bij deze outfit. Combineer dit met een leren jas en leuke accessoires en je hebt de perfecte winterse look! Ook is het leuk om nog een baret te dragen bij deze outfit. Een gebreide trui kun je dus heel leuk dragen als jurk. Voor de extra koude dagen raden wij deze gebreide lange coltrui aan. Stoere enkellaarsjes maken de look helemaal compleet. Een gebreide jurk is ook een van de jurken die je prima met een skinny jeans kunt combineren. Of kies voor een laklegging. Door het contrast van verschillende materialen blijft deze outfit speels en vrouwelijk!

 

 

Een wollen jurk of gebreide trui dragen met een riem.

 

 

Gebreide jurken of wollen jurken vooral heel casual en trendy, maar het is ook mogelijk om een elegante look samen te stellen met deze items. Wil je een gebreide jurk combineren met een riem? Kies dan wel voor een gebreide jurk die geen col heeft. De gebreide truien en jurken zonder col zijn leuker te dragen met een riem of drukke accessoires  Hierdoor worden je vrouwelijk vormen geaccentueerd en zie je er minder casual uit.

 

 

 

 

Oversized truien & Jurken

 Dit seizoen zijn de oversized truien enorm populair en dat is niet zonder reden. Vrouwen willen zich graag comfortabel voelen en er toch trendy uitzien. Het voordeel van onze oversized gebreide truien is dat ze heerlijk te dragen zijn op een vrije dag op de bank. Moet je toch onverwachts de deur uit? Geen probleem! Trek je leukste laarsjes en leren laarzen aan je bent klaar om te gaan. Wij verkopen veel gebreide truien, wollen jurken en gebreide coltruien voor dames. Neem gauw een kijkje op onze webshop en shop de mooiste truien en jurken online! Betaal achteraf!