Gebreide Jurk Lang

Gebreide Jurk Lang

MUSTHAVE! Wat zit er nou lekkerder dan een gebreide coltrui? Deze mooie lange trui is ook lang genoeg om als jurk te dragen! Perfect voor dit seizoen!

Zoek je nog een gebreide jurk? Wij verkopen de mooiste gebreide jurken voor dames. Kies je voor een gebreide jurk met v hals? Of een gebreide coltrui! Ook verkopen wij hele leuke lange gebreide truien die je ook als jurk kan dragen. Gebreide jurken zijn perfect voor dit seizoen en ook leuk te combineren met een dikke panty of legging en laarsjes! Deze gebreide truien zijn lang genoeg en zijn erg leuk te combineren! 

 

Gebreide jurken

 

Met deze koude temperaturen zoek je de meest comfortabel en warme kleding. Maar je wilt er nog wel leuk uitzien toch? Onze collectie gebreide jurken mogen zeker niet ontbreken in jouw kledingkast!  Onze winterkleding zit niet alleen erg comfy, maar zorgt er ook voor dat je lekker warm blijft. De gebreide coltrui is heerlijk voor de extra koude dagen en lang genoeg om als jurk te dragen. Ook valt deze mooie gebreide jurk met col lang genoeg waardoor je er nog wel classy uitziet. Voor de minder koude dagen kun ook kiezen voor de basic rib jurk. Deze is wat dunner en sluit mooi aan. En natuurlijk kun je ook nog gaan voor de gebreide jurk met v-hals. Deze jurk is ook leuk offshoulder te dragen en ook perfect voor een luie zondag!

 

 

 

Dikke gebreide jurken

 

 

Hoe dikker de jurk gebreid is, hoe beter natuurlijk. Ook kun je deze jurk leuk dragen met extra laagjes. Kies voor een extra blazer of vestje! Kies je voor een dunnere gebreide jurk dan is het verstandig om extra laagjes aan te trekken.

 

 

Gebreide jurk dragen met een legging of maillot.

 


Het voordeel van een gebreide jurk is dat je er ook met de koude winterdagen leuk uit kunt zien. Vind je een panty iets te koud? Draag dan een dikke maillot onder een gebreide jurk. Ook kun je alsnog voor en panty gaan en leuke zwarte overknee gebreide sokken over je panty dragen! Ook onze populaire laklegging staat leuk onder onze gebreide jurken!

 

 Shop online de mooiste gebreide jurken voor dames! Betaal achteraf met Billink!