Gele Dames Kleding

Gele Dames Kleding

Hoe draag je gele kleding? Hoe kan je dit het beste combineren? Dit jaar zijn er veel verschillende kleuren geel. In dit seizoen zien we heel veel okergeel en mosterdgeel.

Geel is een van de meest geziene modekleuren voor herfst 2018. Er zijn veel verschillend kleuren. De meest populaire kleur op dit moment is okergeel! Maar hoe je je okergele items nu het beste dragen? Okergeel is leuk te combineren met zwart en wit of drukke prints. Ook een mooie grijze jeans of donkerblauwe spijkerbroek past hier erg mooi bij! Toch staat okergeel niet bij iedereen. Dit heeft te maken met je huid. Warme kleurtypen kunnen okergeel moeiteloos dragen. Staat het niet bij je huid dan kan je altijd nog spelen met accessoires zoals een mooie okergele tas of haarband. Neem dus okergeel voor je broek, rok, riem, schoenen, tas, armbanden, horloge etc. Zolang het maar onder je gezicht is! Of draag een mooie gele broek en combineer dit met een mooie print top. Geel is ook erg leuk te combineren met leopard prints.

Wat staat allemaal leuk bij geel?

Geel – Zwart
Een mooie gele trui op een zwarte broek. Of een mooie zwarte blazer met een gele top eronder. Wat we ook vaak zien is een hele zwarte outfit en als accessoire een gele tas of gele schoenen. Zo springt de kleur er goed uit!
Geel – Grijs
De kleur grijs is altijd mooi te combineren met geel. Op deze manier kan je ook meer spelen met accessoires.
Geel – Donkerblauw
Draag een mooie donkerblauwe blazer of broek in combinatie met okergeel of mosterdgeel.
Geel – Beige of Creme
Met deze kleuren straalt je outfit iets meer rust uit.
Geel – Tijgerprint of Slangenprint
Tijger en Slangenprints zijn erg leuk te combineren met geel. Je kan bijvoorbeeld alleen een paar slangenprint schoenen onder je outfit dragen maar je kan natuurlijk ook spelen met mooie leopard of snakeprint tops.
Geel – Overige prints. Maak het niet te druk.