Hoe combineer je de coltrui?

Hoe combineer je de coltrui?

Hoe combineer je de coltrui? Wij laten je de leukste coltruien uit ons assortiment zien en hoe je dit kan combineren!

Hoe combineer je de coltrui? Wij laten je de leukste coltruien uit ons assortiment zien en hoe je dit kan combineren! Een coltrui kan je heel stijlvol dragen en is ontzettend veelzijdig. Je combineert hem gemakkelijk andere kledingstukken. Ga bijvoorbeeld voor stijlvol, maar eenvoudig door de coltrui te combineren met een mooie pantalon en leuke enkellaarsjes. Ook kan je hem leuk dragen met een rokje en hakken of natuurlijk ultra casual met leuke boots of sneakers. Daarnaast is een coltrui natuurlijk héérlijk om tijdens koude winterdagen te dragen!
De coltrui is vaak van wol of in ieder geval van warm materiaal. Het staat mooi om dit te combineren met een gladde soepel vallende stof als zijde of juist een robuust materiaal als leer. Draag de coltrui bijvoorbeeld boven een rok gemaakt van dit materiaal.
We hebben onze favorieten truien voor je op een rij gezet. Zoals je ziet is hij er in alle kleuren, pasvormen en stijlen. Draag deze coltrui naar je werk of in je vrije tijd of op een heerlijke luie zondag!