Kanten Topjes Zwart - Lace Tops

Kanten Topjes Zwart - Lace Tops

Met onze prachtige kanten topjes steel jij zeker de show! Combineer de kanten top met een leuk rokje en je bent ready to party!

Kanten Topjes Zwart – Lace Tops

 

De afgelopen jaren zien we de kanten topjes steeds vaker komen. Ook in December is deze lace top een item wat niet mag ontbreken in jouw garderobe. Met onze prachtige lace topjes steel jij zeker de show! Combineer de kanten top met een leuk rokje en je bent ready to party!

 

Lace Topjes Combineren

 

Een kanten top is een perfect party-item, maar hoeft echt niet achterin je kast te verdwijnen nu het wat kouder wordt. Toch is het soms nog best lastig om deze tops te combineren zonder dat het te sexy of misschien wel ordinair wordt. Je kunt een lace topje ook leuk combineren met een blazer of vest.  Omdat een top met kant al van zichzelf vrouwelijk genoeg is, mag de blazer die je er overheen draagt best wat ruimer vallen. Of draag een mooie kanten body of lace topje op een denim jeans of pantalon. Leuk juist voor het contrast.

 

 

Kanten topjes voor de feestdagen!

 

Een zwarte kanten top is een absolute must have! Leuk met de feestdagen & oud en nieuw. En een kanten topje kun je natuurlijk altijd leuk door dragen. Voor de kerst combineer je een kanten top met een leuk rokje en killer heels. Of draag een mooie pantalon onder een lace topje en maak deze look af met leuke accessoires.  Wij verkopen diverse kanten topjes voor dames. De ''kanten body ook is een mega populair item tijdens de feestdagen en dat is niet zonder reden Creëer jouw eigen look. Draag een kanten zwarte body met een zwarte coating jeans en blazer.  

 

 

Wat draag je onder een kanten top?

 

Is teveel van het goede? Draag er dan een mooi zwart hemdje onder met dunne bandjes, staat net wat chiquer dan één met dikke banden. Veel kanten topjes schijnen erg door en dan is het lastig om te bepalen wat je hier onder moet dragen.  Een topje eronder dragen is niet echt fashionable. Draag een BH met dunne bandjes of doorzichtige bandjes. Ook kun je een mooie bandeau bh dragen onder een kanten top. Kies voor een basic zwarte of een mooie bralette.

 

 

Perfecte Party Look!

 

Even geen zin in een jurkje, maar heb je binnenkort wel een feestje en zoek je gewoon een leuk uitgaanstopje?? Met zwart en kant zit je altijd goed. Zwart kant staat voor drama. Je kunt er alle kanten mee op! Met de juiste accessoires maak je deze outfit helemaal af! Shop de mooiste kanten topjes in onze Party Collectie online! Betaal achteraf met Billink!