Lace Kimono - Kant - Bohemian Festival Musthave

Lace Kimono - Kant - Bohemian Festival Musthave

Kant is de trend van 2019! Wat je stijl ook is, lace is de absolute musthave voor de komende lente en zomer. Deze Lace Kimono is leuk te combineren en de festival trend van 2019!

Lace Kimono – Festival Musthave!

Het is romantisch, vrouwelijk, eyecatching en geeft een special touch aan je outfit. Lace is everywhere! We kunnen er vrijwel niet omheen, de doorzichtige stoffen met bloemige details vliegen ons om de oren. Als er dit jaar één item is dat, naast je gerafelde spijkershort, niet mag ontbreken aan je outfit dan is het wel de kanten kimono. Wanneer de zon ondergaat is een kimono dé ideale oplossing. De kimono staat vooral erg leuk in combinatie met een crop top en een shortje. Haal de hippie in jezelf naar boven!

Zoek je een alternatief voor een vestje? Dan is deze mooie bohemian kimono de oplossing. De lace kimono is de festival musthave van 2019. De luchtige romantische kimono is leuk te combineren met jouw festival outfit. Draag deze kanten kimono over een denim shorts en satin top. Maak je outfit af met een leuke rieten tas. De Lace Kimono heeft prachtige romantische details en geeft je een echte bohemian romantische uitstraling. De bohemian look is al enige tijd razend populair op verschillende zomerfestivals en kenmerkt zich door de nonchalante, hippie-achtige stijl met een romantische en vintage twist.

De kanten kimono is ook veel gezien op coachella en diverse festivals. Maar deze mooie kimono is ook leuk te dragen op een skinny jeans of denim shorts. De luchtige romantische kimono trek je snel even aan als het buiten even afkoelt. . Kies voor een kimono; een op en top festivalitem dat niet alleen een hit is op modegebied, maar je ook warm houdt als het fris wordt op het festivalterrein. Ook kan je de kimono als rokje voor een speelse festival outfit. Kant is de trend van 2019! Wat je stijl ook is, lace is de absolute musthave voor de komende lente en zomer. Ja, ook als je niet van al die zoetsappige tierenlantijntjes houdt, mag een romantische top niet ontbreken in je garderobe. Met kant kun je vrijwel alle kanten op. Vooral voor de casual look zijn er ontzettend veel mogelijkheden om de romantische stof te combineren. De Lace Kimono is de fesival musthave! Je maakt van een basic outfit de uliteme bohemian festival outfit.