Lange Trui Dames - Hoe draag je een lange trui als jurk?

Lange Trui Dames - Hoe draag je een lange trui als jurk?

Er zijn maar weinig items die je zo’n comfortabel gevoel kunnen geven als een oversized trui waar je helemaal in weg kunt kruipen. Je kunt met een oversized trui alle kanten op.

Niks is lekkerder dan een oversized lange trui! Deze heerlijke comfortabele truien zijn leuk voor een luie zodag maar ook kun je met een oversized trui hele leuke outfits creëren. Draag een lange trui als jurk of draag deze leuke truien op een rokje of jeans!  

 

Er zijn maar weinig items die je zo’n comfortabel gevoel kunnen geven als een oversized trui waar je helemaal in weg kunt kruipen. Je kunt met een oversized trui alle kanten op. Voor een stoere look draag je hem op een skinny jeans met Dr. Martens of sneakers.

 

 

Maar je kunt een oversized trui ook leuk dragen op een rokje! Als een trui lang genoeg is kun je dit als jurkje dragen. Een lange trui – jurk kun je dan ook leuk dragen met overknee laarzen.  Doordat een oversized trui warmte en comfort biedt, is dit het ideale item tijdens de koudere periodes van het jaar. Omdat de trui wijd is, kun je het beste voor een aangesloten broek of rok kiezen. Zo behoud je je vrouwelijke vormen. Ook is het heel leuk om de trui een beetje offshoulder te dragen.

 

 

 

 

 

Trui in een rokje dragen 

 

Deze look staat erg leuk met Dr. Martens of overknee laarzen. De trui kun je dus prima combineren op een rok.  Kies voor een aansluitende rok of uitlopende a lijn rok en draag de trui een beetje offshoulder!

Trui - 29,95

 

 

 

Lange Trui als jurk dragen 

 

Is je oversized trui  lang genoeg? Dan kun je deze ook leuk dragen als jurk! Deze look zit heerlijk comfortabel!.  Draag deze Lange trui - Jurk met overknee laarzen of Dr. Martens. De lange trui kun je eindeloos combineren met de leukste accessoires! Comfortabel en Trendy!  

 

Sweater Dress: 29,95 - In 8 kleuren! 

 

Deze leuke comfy sweater dress in creme - beige is niet alleen trendy maar ook erg comfortabel. Een sweater dress is ook erg fijn te dragen voor vrouwen die even hun lijf willen verbergen maar er nog wel leuk uit willen zien. Draag deze leuke comfy sweater dress met een panty en Dr. Martens of combineer dit leuke jurkje met een mooie legging. 

 

 

Trui Op een skinny jeans dragen  

 

Draag de trui een beetje offshoulder. Om je outfit toch op en top vrouwelijk te houden, draag je de oversized trui op een spijkerbroek!  Combineer deze outfit met Dr. Martens of pumps!  Door de skinny jeans  en de wijde trui blijft je outfit in balans. Ideaal voor op kantoor, maar ook voor een luie zondag op de bank!

 

 

 

Lange trui op een laklegging dragen 

Deze outfit is erg leuk omdat het contrast van de gebreide trui erg mooi uitkomt met vinyl! Deze look zien we vaker bij infuencers! 

 

Trui 39,95  Laklegging 22.95

 

Deze luxe lange trui voelt net als een dekentje! Door de zachte stof creëer je met deze trui een luxe uitstraling! Ook heerlijk voor thuis!! Deze warme trui is ook leuk te dragen met een laklegging of in een rokje! Een oversized trui kan al snel heel casual worden maar deze mooie stof straalt luxe uit en is heerlijk comfortabel! Onesize - Past bij maat XS tot XXL