Leopard Dress

Leopard Dress

De Leopard Dress! Ook deze jurk mag zeker niet in jou garderobe ontbreken! De key bij het combineren van leopard dress is: houd het simpel...

 

Leopard Dress

Ook aankomend seizoen kom je de leopard print overal tegen. Ook de leopard dress blijft een grote favoriet! Deze trend blijft voortzetten! Het is wel belangrijk dat je weet hoe je de leopard dress kan combineren. Een teveel van deze print in uw outfit is volgens velen dan ook snel ordinair. Dit voorkom je door de leopard print te combineren met rustige kleuren. Draag je een leopard dress? Draag hier dan geen leopard schoenen of een leopard tas bij. Gebruik rustige of warme kleuren zodat de leopard print er mooi uitsprint. Ook in de zomer zien we de leopard dress vaak. Met een paar mooie schoenen en een spijkerjasje draag je deze outfit makkelijk voor overdag. Een leopard dress kan je eindeloos combineren. Het voordeel van deze jurk is dat je het altijd door kan dragen door in de winter een panty en mooie laarsjes eronder te dragen.

 

Kleding met leopard prints zijn al jaren helemaal hip en happening. Je gaat deze trend ook de komende herfst en winter weer veelvuldig tegenkomen. Mooie aardetinten als grijs, groen, beige en bruin sieren de kledingstukken. Combineer een leopard dress  met basic items in een neutrale kleur als: zwart, wit, grijs, beige of legergroen. Of combineer een leopard dress bijvoorbeeld met een effen leren legging en een mooi laarsje eronder voor een classy look of kies voor een hippe sneaker en geef je kledingstijl een sportieve look. Hoe dan ook… eenvoud siert!