Maxi Jurk - Infinity Dress

Maxi Jurk - Infinity Dress

Deze Multiway Infinity jurk kan op verschillende manieren gedragen worden waardoor verschillende looks mogelijk zijn! Zo heb je dus niet 1 maxi jurk maar 24 jurken!

Infinity Dress

 

Investeer in een maxi-jurk die je echt keer op keer kunt dragen! Deze jurk kun je namelijk op 24 verschillende manieren dragen dankzij de lange banden! Daardoor heb jij niet 1 jurk maar 24 jurken! Deze jurk is erg populair op bruiloften en feestjes. Heb je binnenkort een bruiloft en zoek je nog een mooie maxi jurk? Deze jurk is perfect voor elke bruiloft, feestje of draag deze mooie maxi jurk op vakantie met sandalen en leuke accessoires!

 

 

Maxi Jurk Bruiloft Gast

 

Investeer in een maxi-jurk die je echt keer op keer kunt dragen! Deze jurk kun je namelijk op 24 verschillende manieren dragen dankzij de lange banden! Daardoor heb jij niet 1 jurk maar 24 jurken! Deze jurk is erg populair op bruiloften en feestjes. Heb je binnenkort een bruiloft en zoek je nog een mooie maxi jurk? Deze jurk is perfect voor elke bruiloft, feestje of draag deze mooie maxi jurk op vakantie met sandalen en leuke accessoires! Heb je een bijzonder evenement waarvoor je opzoek bent naar een lange maxi jurk? Omdat er zoveel verschillende manieren zijn om deze jurk te dragen kun je met onze  maxi jurk alle kanten op  Een maxi dress staat classy en elegant. Bovendien zorgt een maxi jurk ervoor dat je er niet te alledaags uitziet. Een jurk voor een bruiloft hoeft ook zeker niet duur te zijn. Heb je geen geschikte jurk in je kast hangen en wil niet te veel uitgeven? Met de Infinity Dress heb jij een prachtige jurk voor een betaalbare prijs!

 

 

 

 

Deze Multiway Infinity jurk kan op verschillende manieren gedragen worden waardoor verschillende looks mogelijk zijn

 

24 in-1 Infinity Dress

 

- Kleedt slank af
- Kleuren: Roze, Donkerblauw, Zwart, Groen, Geel, Lichtblauw
- Maxi lengte
- Model is 169 cm
- One size

 

De mooiste Maxi Jurken shop je online in onze webshop! Naast de Infinity Dress verkopen wij ook prachtige lange jurken met split, wikkeljurken en korte jurkjes.