Maxi Jurk Zomer - De perfecte Jurk voor ieder figuur!

Maxi Jurk Zomer - De perfecte Jurk voor ieder figuur!

Of je nu een jurk voor een bruiloft zoekt of voor een zomers barbecuefeest… De maxi jurk is geschikt voor elke gelegenheid! En deze mooie jurk staat ook nog eens bij ieder figuur.

De maxi jurk is en blijft een topper voor de zomer! Een onmisbaar zomeritem dat je goed kunt combineren met vrijwel je hele garderobe. De zwierige maxi jurk is luchtig, vrouwelijk en is bovendien easy-going. Je kunt hem aan naar het strand, op het terras, een festival, naar de stad… eigenlijk kun je hem overal naar toe dragen.

De Maxi Jurk is het meest veelzijdigste kledingstuk in je kast. Een groot voordeel van een lange jurk is dat ‘ie vrijwel iedereen staat. Of je nou groot of klein, curvy of smal bent; de lange jurk hoort thuis in de kledingkast van élke vrouw. Een ander pluspunt is dat de jurk op heel veel verschillende manieren gedragen kan worden. Classy met high heels of juist casual met een paar musthave sneakers

Door deze maxi jurk te combineren met een mooie pump en accessoires is dit ook een hele mooie outfit voor op een bruiloft. Het is altijd heel lastig op een jurk te vinden. Of je nu een jurk voor een bruiloft zoekt of voor een zomers barbecuefeest; als gast wil je natuurlijk op je allerbest verschijnen. Gelukkig is de maxi jurk de perfecte jurk voor iedere bruiloftsgast. Of je nu een vriendin van het bruidspaar bent of de moeder van de bruid.

Als er één soort jurk hele hele jaar door gedragen kan worden, dan is het wel de maxi jurk. Het is niet seizoensgebonden. In de zomer is een maxi jurk heel leuk met een paar platte sandaaltjes en een rieten tas. Voor de herfst kan je de look veranderen door een simpel zwart tasje erbij te dragen met een paar leren enkellaarsjes. Draag hier een kort bikerjasje of spijkerjas op als het wat kouder is.  

Door deze maxi jurk te combineren met een mooie pump en accessoires is dit ook een hele mooie outfit voor op een bruiloft. Het is altijd heel lastig op een jurk te vinden. Als gast wil je natuurlijk op je allerbest verschijnen. Gelukkig is de maxi jurk de perfecte jurk voor iedere bruiloftsgast. Of je nu een vriendin van het bruidspaar bent of de moeder van de bruid. Een maxi jurk kan altijd!

 

 

 

 

De maxi wrap dress is een van onze favoriete jurken. Doordat ze je taille op de juiste plaats accentueert, is de wikkeljurk flatterend voor elk figuur. Deze jurk kan zorgen voor mooie rondingen of juist je taille wat smaller maken. 

Wanneer je naar een festival gaat is de maxi jurk de perfecte keus! Deze jurk zorgt voor een romantisch en vrouwelijk gevoel. Een leuk detail aan een lossere variant van de maxi jurk is dat deze mooi meebeweegt met jouw dansmoves! Combineer deze jurk met  leuke accessoires aan toe, zoals een oversized zonnebril, een mooie rieten tas en statement oorbellen en jouw festivallook is compleet. Draag de maxi jurk Dokter Martins of leuke sneakers.

Of je nu een jurk voor een bruiloft zoekt of voor een zomers barbecuefeest… De maxi jurk is geschikt voor elke gelegenheid! Shop onze mooie collectie maxi jurken op online!