Metallic Topjes - Lurex Kleding -

Metallic Topjes  - Lurex Kleding -

Onze metallic lurex topjes komen weer terug! Deze mooie lurex topjes zijn perfect voor op een festival of een leuk feestje!

Metallic Topjes – Lurex Glitter Tops

 

Goed nieuws! Want onze metallic topjes komen terug! Vorige zomer was het een groot succes. Deze lurex metallic topjes waren elke keer zo snel uitverkocht. Daarom krijgen we ook dit jaar weer deze leuke topjes in onze collectie!! Het topje is ideaal te combineren en te dragen naar vrijwel elke gelegenheid. Lurex is een textielvezel, bestaande uit goud-, zilver- of bronskleurig metaalgaren. Het is vooral populair geworden door de luxe uitstraling.  Deze leuke metallic topjes zijn perfect voor een dagje strand. Draag dit lurex topje over je bikini of bralette. Combineer dit met een leuke denim short en je hebt de perfecte zomer outfit. Maar deze leuke topjes zijn ook leuk te dragen voor op een feestje.

 

 

 

 

 

 

Combineer dit topje met een mooie skinny jeans en een leuke pump. Deze leuke tops zijn maar 24,95 en een echte musthave voor dit seizoen. Want deze leuke metallic topjes zijn ook perfect voor op een festival. Leuk te dragen met een denim short en sneakers. Voor een feestje is het stylen van je glitter top vrij makkelijk. Je kan behoorlijk uitpakken en je mag zeker wel opvallen in je nieuwe glitter top! Combineer deze dus met een skinny, jeans en pumps. Een metallic top combineren met een leuk rokje maakt je outfit nóg opvallender en zorgt ervoor dat alle ogen op jou gericht zullen zijn. Wil je die glitter tops nou ook graag overdag dragen? Kies er dan voor om je glitter top te combineren met een stoere ripped jeans en platte boots. Draag een oversized vest of bikerjack over je glitter top en je hebt een mooie outfit voor elke dag!

 

 

 

 

 

Hoe behandel je Lurex?

 

Lurex blijft het mooist als het gestoomd wordt. Het matriaal is erg kwetsbaar en ook moet je hier tijdens het dragen voorzichtig mee zijn.

 

Waarom zijn deze metallic topjes zo populair?

 

Deze leuke topjes zijn niet alleen leuk in de zomer. Maar ook met de feestdagen of een leuke feestje is dit de perfecte party top. Ook deze keer krijgen wij de kleuren goud, rosé en zilver. Wij zijn ook nog druk bezig met wat extra kleuren! Deze leuke topjes zijn perfect voor op het festival of een leuk feestje.