Neon Dames Kleding! De Neon trend is weer helemaal terug! Combineren met Neon!

Neon Dames Kleding! De Neon trend is weer helemaal terug!  Combineren met Neon!

Neon dames kleding! De neon trend, opvallend, kleurrijk, vrolijk en super trendy. Helemaal van deze tijd, more is more kunnen we inmiddels wel weer zeggen. Met al die drukke prints van tegenwoordig en deze vrolijke, mega opvallende kleuren kun jij helemaal uitpakken en precies dragen waar jij je goed in voelt.

Neon dames kleding is erg populair en daarom mag neon kleding niet in jouw garderobe ontbreken! Felle neon kleuren zorgen voor een zomers gevoel. En daar hebben we toch allemaal zin in! 

Neon kleding kun je ook prima op een casual manier dragen, door het te combineren met zwart. Met een paar felgekleurde oorbellen, een statement col of met een knallende jas krijgt elke look een boost.

 

 Je kunt neon dragen om je neutrale outfit af te maken door te ‘colorblocken’. Natuurlijk kun je ook je gehele outfit in neon dragen. Persoonlijk vinden wij het mooier om neon te combineren met rustige items. Wat kleuren betreft kan je dit voorjaar niet de plank misslaan met neon. Hoe feller en opvallender, hoe beter! Ga jij voor neon geel of neon roze dit voorjaar?

Fluorescerend oranje, roze, groen en geel. De populairste kleuren zijn marker-geel (ja, die van de markeerstiften!), felroze, gifgroen en oranje. De neon trend is een ware street style geworden. Grote modemerken als Balenciaga, Calvin Klein en Prada gaven neonkleuren een plek in hun shows en hierdoor lijkt (uiteraard) het straatbeeld zich ook langerzamerhand te vullen met neon items. 

 

 

Gelukkig is neon een algemeen begrip, hou jij niet van roze, dan pak je geel, groen, blauw, oranje of welke kleur ook maar in je op komt. Het fijne is dat je door de felheid van de kleuren gemakkelijk kunt combineren. Een neon roze broek met een mooie donkere, heldere, blauwe kleur kan namelijk prima. Ook combineren met verschillende neon kleuren kan erg goed, al moet je dan wel oppassen dat het niet to much wordt.

 

 

 

Niet alleen bekende modemerken zijn gek op deze trend, maar ook beroemdheden zoals Kim Kardashian krijgen geen genoeg van deze trend.  

 

 

Je kunt neon dragen om je neutrale outfit af te maken door te ‘colorblocken’. Natuurlijk kun je ook je gehele outfit in neon dragen. Neon kleding kun je ook prima op een casual manier dragen, door het te combineren met zwart. Met een paar felgekleurde oorbellen, een statement col of een knallende jas krijgt elke look een boost.

 

 

Wil je niet heel erg opvallen met je kleding maar wel graag neon dragen? Zorg dat je het combineert met rustige items. 

 

  • Wil je gaan voor een dagelijkse casual outfit? Trek een basic zwart jurkje aan draag hierbij neon accessoires.

  • Draag een mooie Neon trui op een jeans en combineer er een leuk tasje bij in dezelfde kleur. 

  • Wil je neon op neon dragen? Werk dan met 2 kleuren of draag 1 kleur op een drukke neon print. 

Shop de leukste neon dameskleding op onze webshop: https://www.ibizi.nl/