Outfit Met Leren Legging - Inspiratie

Outfit Met Leren Legging - Inspiratie

Hoe combineer je outfit met leren legging? De leren legging trend is nog steeds mega populair!  We zien hem al een tijdje, maar dit is een trend die nog wel even blijft. Fijne aan deze lak legging is dat-ie op veel verschillende manieren te combineren is. Maar hoe combineer je een outfit met een leren legging? Fijne van deze leather-look leggings is dat ze vaak warm zijn) en dat je ze heel makkelijk kunt combineren. Ga voor heel stoer, sexy of juist voor een comfy look.

 

 

Kies voor verschillende materialen!

 

Een leren legging is erg opvallend dat prachtig samen gaat met andere natuurlijke stoffen als zijde, linnen en wol. Wij combineren de leren lak legging bijvoorbeeld met een oversized trui of met een fijne zijden lange blouse. Een leren legging is eigenlijk niet zo moeilijk te combineren! De leren legging met coating is een echte herfst/winter essential omdat hij je net iets warmer houdt dan een panty. Zo kun je er toch trendy uitzien!. Om je outfit nog warmer te maken draag je de leren broek met verschillende lagen. Denk aan een blouse met een gebreide trui erover of een oversized jacket met een mooie sjaal erbij. Draag ook eens een paar leren laarsjes onder je lak legging voor een stoere look.

 

 

Leren legging naar werk?

 

Als je de leren legging draagt met een oversized trui of top dan kan het. Wel vinden wij dat een leren legging naar werk gedragen kan worden als dit een legging is zonder de lakcoating. Een legging met coating is net wat heftiger en is minder geschikt voor op werk

 

Uitgaan?

 

Draag een leren legging met jouw favoriete top of shirt. Draag je een basic top? Dan kun je juist leuk uitpakken met drukke accessoires. Maak de outfit af met leuke pumps en oorbellen!

 

Dagelijkse look!

 

Met een mooie oversized sweater! Maar dan moet-ie wel (net) over je billen heen vallen. Zorg ervoor dat het een mooie gebreide trui van goede kwaliteit is en netjes oogt, het liefst in een basic kleur pasteltint. Kies liever voor mooie korte enkellaarsjes of Dr. Martens, of andere mooie bikerboots

 

 

Sporty Look

 

Een mooie oversized jacket of sweater boven je leren legging, stoere sneakers eronder en klaar!

 

Shop onze mooie leren legging op onze webshop!