Overknee Laarzen die afzakken? Met onze tips zakken jouw laarzen niet meer af!

Overknee Laarzen die afzakken? Met onze tips zakken jouw laarzen niet meer af!

Hoe zorg je dat overknee laarzen niet afzakken? Je kunt heel makkelijk deze laarzen aanpassen!

Overknee Laarzen Die Afzakken?

Je mooie nieuwe overknee laarzen zakken af? Dat is een probleem wat veel vrouwen hebben. Maar je hoeft deze mooie hoge laarzen niet op te bergen! Je kunt heel makkelijk deze laarzen aanpassen zodat ze niet meer afzakken en jij weer met veel plezier deze leuke lange laarzen kunt dragen!

 

Overknee Laarzen voor smalle kuiten

 

Vrouwen met dunne benen hebben vaak het probleem dat lange laarzen niet smal genoeg zijn en dus afzakken. Je kunt natuurlijk kiezen voor overknee laaren met vetersluiting maar zelfs dan hebben veel vrouwen nog het probleem dat de overknee laarzen afzakken. Er bestaan ook suede overknee laarzen met een rits met een smalle schacht maar dan ben je gelijk wat duurder uit en dat wil je natuurlijk niet! Wil je betaalbare overknee laarzen die niet afzakken? Onze overknee laarzen zijn erg leuk maar voor vrouwen met smalle kuiten zijn deze laarzen alsnog te ruim ondanks de vertersluiting.

 

 

Bron: Instagram: @janinewiggert

 

 

Hoe zorg je dat overknee laarzen niet afzakken?

 

 

  • Met elastiek en naald en draad kun je deze mooie overknee laarzen aanpassen zodat ze niet meer afzakken. Het is echt niet moeilijk! Wat heb je nodig? Elastiek, een schaar en naald en draad…. Koop een stuk elastiek bij de stoffenwinkel en controleer dit om je been om te kijken waar je dit af moet knippen. Met naald en draad zet je dit stuk elastiek vast in de schacht van je overknee laarzen.

  • Je kunt natuurlijk ok naar de schoenenmaker. Vraag of ze met elastiek de laars willen vastmaken aan de binnenkant. Meet wel eerst op hoeveel elastiek er nodig is.

  • Gebruik dubbelzijdige tape wanneer je hoge laarzen afzakken. Plak de tape om je been, laars omhoog en goed aandrukken.

  • Dikke Overknee sokken onder je laarzen dragen voor een snelle oplossing

 

Wil jij weten hoe jij zelf overknee laarzen kunt aanpassen zodat ze niet meer afzakken?? Wij kwamen dit leuke filmpje tegen op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=LfJT1ge2VZ0   - Shantee Monfils

 

Wij verkopen de mooiste overknee laarzen met hak en zonder hak. Overknee laarzen zijn leuk te combineren en heerlijk voor in de winter! Shop onze mooie zwarte overknee laarzen op onze webshop!