Promoters Gezocht Instagram

Promoters Gezocht Instagram

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe promoters voor Instagram en YouTube. Wil jij ook gratis kleding ontvangen en profiteren van mooie kortingen?

Wij zijn op zoek naar nieuwe Instagram Promoters! Vind jij onze webshop en items helemaal leuk, matched jouw fotografie stijl met ons en zou je ons graag willen vertegenwoordigen op social media, dan zijn wij op zoek naar jou!

Instagram: @ibizifashion

Wij vinden het belangrijk dat jouw foto’s van goede kwaliteit zijn en onze producten goed tot hun recht komen op jouw foto’s. Jouw foto’s moeten ons inspireren op het gebied van fashion (denk qua stijl aan die van fashion bloggers/influencers). 


Instagram: @annlovestotravel

Als promoter van Ibizi Fashion krijg je een kortingscode van 25% die je aan iedereen kunt geven. Je kortingscode is persoonlijk en alleen van jou. Je mag je kortingscode natuurlijk ook zelf gebruiken. Als je kortingscode gebruikt wordt door iemand, krijg jij hele leuke kortingen, gratis kleding & more. 


Instagram: @esmeejoanna

De bedoeling is dat wij je geregeld kleding toesturen waar jij dan weer mooie foto's en video's van maakt. Uiteraard mag je alles houden wat wij je toezenden.
Ben je woonachtig in Nederland of België, ben je goed met foto's en video en lijkt het je wat om geregeld iets van ons te ontvangen? Volg ons op Instagram @ibizifashion en stuur dan een mail naar [email protected]Instagram: @esmeejoanna

Omdat wij dagelijks veel mailtjes en berichten krijgen van influencers kijken wij ook naar de kwaliteit van de foto's en de hoeveelheid volgers. Wil je meer informatie? Stuur ons dan gerust een mailtje: [email protected] Instagram: @esmeejoanna

 

Promoters gezocht voor Instagram & Youtube