Roundie - Strandlaken - Ronde Badlakens - De musthave van deze zomer!

Roundie - Strandlaken - Ronde Badlakens - De musthave van deze zomer!

Deze bohemian, strandlakens zijn ..jawel.. rond! Ideaal want je hoeft niet meer om de haverklap op te staan om je handdoek te verleggen, op de Roundie draai je gewoon fijn met de zon mee. Daarbij komt dat deze ronde handdoek multi functioneel is; je kunt hem als picknick kleed gebruiken, als yogamat, als bed- of banksprei en ga zo maar door.

 

Een echte musthave deze zomer zijn de beach roundies: een rond strandlaken met vaak kleurrijke mandela dessins! De naam zegt het al. Een roundie is rond. Ideaal voor de luie zonaanbidder. Je hoeft niet meer om de haverklap op te staan om je handdoek te verleggen. Op de Roundie draai je gewoon, super chill, met de zon mee. Daarnaast zien ze er ook gezellig uit. Dus kun je er ook goed mee wegkomen op een picknick.. De ronde strandlakens met boho print zijn perfect voor een dagje strand.  

 

Roundies komen oorspronkelijk uit Australië en ze zijn geïnspireerd door het strandleven op Ibiza. Dat zie je terug in hun heldere kleuren en opvallende, Mandala-achtige prints. Anders dan bij een traditioneel strandlaken val je met dit bijzondere strandlaken echt op. Je kunt hem zelfs als luxe accessoire gebruiken, thuis op de bank, aan de muur of op bed.

 

Misschien ben je hem al tegengekomen op het strand, bij het zwembad of in het park. Roundies zijn hippe, ronde strandlakens met opvallende kleuren en afwerking. De Roundie is de zomertrend van 2019 en mag eigenlijk in geen enkele strandtas ontbreken.

 

 

 

Een Roundie mag dan in de eerste plaats een strandlaken zijn, maar je kunt hem voor nog veel meer dingen gebruiken. Gebruik je Roundie bijvoorbeeld als yoga- of meditatiekleed, als speelkleed voor een baby of peuter, als sprei, als picknickkleed of warme omslagdoek op een frisse avond aan zee. Ook kun je hem natuurlijk toepassen als zomers accent in je interieur of als styling element op je loungeset. Of doe eens gek en leg een Roundie als blikvanger op een ronde eettafel. Een Roundie is ook erg handig bij een bezoek aan een festival of wanneer je gaat kamperen. Ronde strandlakens zijn de leukste must-haves voor deze zomer. Deze opvallende en unieke roundie is zeer geschikt als strandlaken,voor persoonlijk gebruik of als cadeau.