Sale! Dameskleding December Korting! -20% korting! Kortingscode: newyear20

Sale! Dameskleding December Korting! -20% korting! Kortingscode: newyear20

-20% Korting op alles! Ook op de sale!

Sale! Nu op alle dameskleding -20% korting! Gebruik onze kortingscode: newyear20 en ontvang -20% extra korting. Ook op alle sale items! Alleen deze week! 

De leukste kleding voor een betaalbare prijs! Vandaag besteld voor 17:00, morgen in huis! 

Ben jij dol op oud en nieuw en alles wat daarbij hoort? Dan ben je er vast ook gek op om je mooi en in stijl aan te kleden voor deze feestelijke dagen. Voor de dames is er  volop keuze aan diverse feestelijk items. Ben jij bijvoorbeeld nog op zoek naar een mooie dames jurk voor de kerstdagen? Je shopt de mooiste glitter jurken en tops met korting in onze party collectie. 

Steel de show met jouw feestelijke outfit! Of het nu gaat om een keurig kerstdiner, een knallende New Years Eve party, een bruiloft, een jubileum of zomaar een feestje, kies voor een stijlvolle outfit waarin jij je lekker voelt en het gevoel hebt dat jij feestelijk voor de dag komt. Eigenlijk zou iedere dag een feestje moeten zijn, maar niet iedere dag vraagt om feestelijke fashion items. Tijdens een speciale gelegenheid zoals Oud & Nieuw, een bruiloft of een jubileum voeg je vaak net even dat beetje extra’s toe aan je kleding. En nu ontvang je ook nog eens -20% korting op de leukste party items! 


Ook op alle andere items ontvang je nu -20% Korting. Ook op alle sale items. Gebruik onze kortingscode: newyear20 tijdens het afrekenproces en shop jou favoriete items voor een betaalbare prijs! Deze code is geldig tot 20-01-2019