Snake Print Boots - Laarsjes

Snake Print Boots - Laarsjes

Heb jij al een leuk paar snake print boots in je kast? Snake Print Schoenen zijn de trend van dit jaar en dat is niet zonder reden!

MUSTHAVE! Snake Print Boots zijn de trend van 2020!  Ook dit jaar is de snake print trend enorm populair! Deze slangenprint is dus absoluut de trend die niet gemist mag worden in jou schoenenrek! Dierenprints zijn de trend van dit jaar! Maar naast leopard en panterprint zien we steeds meer snake print kleding en schoenen. Snakeprint is net wat meer stijlvol en classy. Door de neutrale kleuren kun je deze leuke print dus ook combineren met jouw favoriete knalkleuren of aardetinten. Slangenprint is stoer, vrouwelijk en makkelijk te combineren. Draag je bijvoorbeeld veel zwart? Combineer jouw snake print boots dan met een All Black Outfit en leuke accessoires. Snake Print is tijdloos en geschikt voor alle gelegenheden. Snake zien we in verschillende varianten. Kies voor leuke enkellaarsjes met hak of ga voor stoere zwarte boots met snake print! Naast beige Snake print kun je dus ook kiezen voor zwarte, bruine of felgekleurde snake print schoenen. Hoe combineer je slangenprint laarsjes?

 

 

Snake Print Boots Combineren: Do

 

 

-Combineer Snake Print Boots met een basic outfit. Gebruik aardetinten of kies voor zwart of army.
-Draag jouw favoriete top of oversized sweater in een felle kleur met snake print boots. Kies wel voor 1 kleur!
-Snake Print Boots combineren met een mooie jurk of Little black dress. Het ziet er chic uit en bovenal heel erg elegant, een echt een knaller voor je outfit

 

 

Snake Print Boots Combineren: Don’t

 

- Snake Print laarsjes combineren met teveel verschillende kleuren.
- Snakeprint met andere dierenprint kleding of accessoires dragen.
- Heb je bijvoorbeeld ook een snake print tas? Combineer dit alleen samen als het dezelfde print is.

 

 

Welke keur snakeprint past het beste bij jou?

 

Is classy  meer jou smaak, kies dan voor een beige, bruin of grijs tinten snake print. Wil je wat minder opvallen? Kies dan voor zwarte snake print boots. Wil je toch iets meer opvallen en wil je graag een statement maken? Kies dan voor een opvallende felle kleur snake print. Kies voor snake print boots met hak of stoere boots! Naast onze snake print boots in beige en bruin met hak verkopen wij ook stoere zwarte boots met snakeprint! Op onze webshop verkopen wij veel verschillende soorten snakeprint kleding en schoenen! Neem snel een kijkje op onze webshop voor jou favoriete musthaves!