Teddy Jassen

  • Geplaatst op
  • Door Ibizi Fashion
  • Geplaatst in dames, jassen, teddy
Teddy Jassen

Je ziet hem overal: de Teddy Jassen. Deze jassen van heerlijk materiaal zijn een grote trend. Deze lekkere zachte jassen houden je lekker warm!

De teddy jas, ook wel fluffy jass genaamd, is een warme, pluizige, aaibare en ontzettend fijne jas. Na een keer dragen wil je niets anders meer en wordt de jas een soort tweede huid.
Deze jassen van heerlijk materiaal zijn een grote trend. Deze lekkere zachte jassen houden je lekker warm!
Ze zijn comfortabel en je kunt ze zowel chic als lekker stoer dragen. Onze Teddy Jassen zijn we in 4 kleuren: zwart, geel, bruin en roze!

Deze heerlijk warme en zachte lange teddy jas is daarom ook dé musthave van dit moment. De jas zorgt voor een stijlvolle en casual look. Daarnaast ziet hij er ook gewoon heel erg comfortabel en warm uit, om in weg te kruipen. De ideale jas om er met de frissere dagen warm en trendy bij te lopen. Bijna elke blogger heeft 'm, en ook op straat zien we 'm al veel. Voordeel van deze jassen is dat ze in ongelofelijk veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Probeer daarom ook eens een andere kleur. De teddy jassen hebben vaak een oversized fit en horen dus wat ruimer. Het is een erg warme en comfortabele jas. Deze trendy jas kan je vrouwelijk combineren met een rokje met een oversize blouse of sweater maar zeker ook met een skinny jeans of een jurkje. Fake fur coats kunnen opvallend zijn dus het is het leukste om de rest van je outfit rustig te houden.

 

Teddy Jas Wassen


Een nadeel van een teddy jas is wel dat hij niet goed tegen regen kan. Maar dat maakt helemaal niks uit. De fluffy stof plakt vaak snel samen na een regenbui. Maar maak je geen zorgen! Je kan de er weer als nieuw uit laten zien en het is nog makkelijk ook. Het enige wat je nodig hebt, is een borstel.
Borstel de haartjes van je teddy coat zacht en voorzichtig los. Gebruik het liefst een borstel met haren of/en van nylon. Het belangrijkste is dat de haartjes zacht zijn en goed meebewegen tijdens het borstelen. Borstel de hele jas en tada! Zo gloed als nieuw! Ook als je de teddy jassen een keer wilt wassen is dit geen probleem. Doe dit niet te vaak en alleen als het nodig is op een heel licht programma. Laat de teddy jas drogen en borsel de jas na afloop en hij is weer zo gloed als nieuw.

 

https://www.bjoutiek.nl