Tie-Dye Kleding - Outfit - Trend

Tie-Dye Kleding - Outfit - Trend

Tie Dye is de trend van 2020! Maar hoe kun je Tie Dye kleding het beste dragen en met welke items kun je tie dye het beste combineren?

 

Tie-Dye kleding is al langer populair maar dit jaar zien we ook dat de luxe modehuizen en merken voor Tie Dye gaan! Zo kun je niet meer alleen mooie shirts vinden maar ook Tie-Dye broeken, blazers, jurkjes en de leukste Tye-Dye accessoires! We zagen dit jaar veel Tie-Dye kleding op de catwalk van Chloe en Stella McCartney en daardoor is deze trend ook weer enorm populair! Tye Dye is niet voor iedereen weggelegd, je moet wel een beetje een durfal zijn. Maar dat hoort ook bij trends!  Voorheen zagen we veel drukke neon tie dye kleding maar dit jaar is tie dye classy en fashionable! Dit komt vooral door de combinaties van tie dye met zachte pastel kleuren. Hierdoor kun je met een gave Tie-Dye outfit er nog classy uitzien!  Maar hoe draag je een leuke Tie-Dye outfit?

 

Tie-Dye outfit combineren:

 

Kleuren, kleuren, kleuren. Op je nagels, in je kleding of je accessoires. En dan ook nog eens allemaal met elkaar gecombineerd. Maar hoe kun je Tie Dye kleding het beste dragen en met welke items kun je tie dye het beste combineren?

 

Tie Dye – Classy Outfit

 

Van top tot teen in Tie-Dye? Liever niet. Deze knallende trend leent zich perfect als detail. Zo zit je met een accessoire - zoals een tas, riem of haarband - sowieso goed. Maar je kunt ook zeker voor een kledingstuk gaan. Kies voor 1 item zoals een t-shirt of mooie tye dye flared broek en zorg dat de rest van je outfit rustig blijft. Om de Tie-Dye trend stijlvoller te maken dan -ie op het eerste gezicht lijkt, is het van belang om flink wat contrast aan te brengen in je outfit. Combineer je neon items bijvoorbeeld met crème-, beige- of andere natuurtinten. 

 

Tie Dye – Blogger Outfit

 

Fluorescerend oranje, roze, groen en geel. De populairste kleuren zijn marker-geel (ja, die van de markeerstiften!), felroze, gifgroen en oranje. De Tie-Dye trend is een ware street style geworden. Grote modemerken als Chloe, Stella McCartney en Prada gaven Tie-Dye een plek in hun shows en hierdoor lijkt (uiteraard) het straatbeeld zich ook langerzamerhand te vullen met Tie-Dye items. Kies voor een Tye Dye flared pants en combineer dit met een t-shirt of blazer in een felle kleur!

 

Tie-Dye Flared Pants

 

 

Tye Dye – Zelf maken

 

Tie-Dye is ook heel leuk om zelf te doen! Zo heb jij een unieke creatie! Wat heb je nodig:

-T-shirt Katoen
-Textielverf (Kruidvat of Action)
-Vuilniszakken
-Elastiek

 

Maak het shirt een beetje nat. Vervolgens vouw of prop je het kledingstuk op een speciale manier in elkaar en bindt er touwtjes omheen. Leg het op een afgedekt oppervlak, met plastic eronder. Giet er speciale tie dye verf overheen en laat het 30 minuten intrekken. Spoel dan de verf eruit. Vervolgens gooi je het kledingstuk in de wasmachine en dan komt het er – inclusief spannend tie dye kleurenpatroon weer uit.

 

Tie-Dye Cycle Set

 

Shop de leukste Tie-Dye Kleding in onze webshop!