Topjes met Kant

Topjes met Kant

De mooiste uitgaanstopjes! Topjes met kant zijn altijd leuk te combineren.

De meest populaire items op onze webshop zijn toch echt de uitgaanstopjes. Topjes met kant, pailletten, mesh tops of een kanten body! Even geen zin in een jurkje, maar heb je binnenkort wel een feestje en zoek je gewoon een leuk uitgaanstopje?? Hier vind je de leukste uitgaanstopjes die perfect zijn voor bijvoorbeeld een avondje stappen of een leuke date. 

 

Een kledingstuk dat helemaal van kant is gemaakt is heel goed te dragen. Door de duidelijke textuur van kant moet je er alleen wel op letten, het niet te combineren met nog meer drukke texturen. Het beste is dus om de rest van je outfit rustig te houden. Combineer bijvoorbeeld een kanten top met een stoer leren jasje, of een kanten top met een jeans of zwarte pantalon.
Een kanten top is ook makkelijk te combineren met andere kledingstukken waardoor je dit topje ook nog lekker casual kan dragen Je kunt de kanten top namelijk prima combineren met een blazer. Omdat de top al van zichzelf sexy en vrouwelijk is, mag de blazer die je er overheen draagt best wat oversized en mannelijk zijn. Een kanten top is eigenlijk het mooist met alleen een beha eronder maar je kan ook een heel simpel hemdje met dunne bandjes eronder dragen. De top is dan ook een enorm veelzijdig kledingstuk, gemakkelijk te combineren met eigenlijk ál je outfits

 

 

Over kanten tops kun je discussiëren. De één vindt ze ordinair, de ander is groot fan van kanten tops. Kanten tops in de juiste combinatie kunnen super classy zijn.
Eigenlijk verkopen wij alle seizoenen veel kanten tops. Maar eind november komt onze party collectie binnen en zullen wij nog veel meer aanbod hebben. Want voor de feestdagen krijgen wij een geweldige collectie van party topjes, kanten tops, mesh tops, en metallic items en natuurlijk ook veel kanten jurkjes!