Tweedelige Set Dames -Comfy Pakken

Tweedelige Set Dames -Comfy Pakken

Een luie zondag is niet compleet zonder deze leuke tweedelige set!

Helemaal trendy de Two Piece ofwel de tweedelige setjes. De mooiste dames tweedelige sets koop je op onze webshop! Onze bijpassende 2delige sets zijn er in verschillende modellen en kleuren.  Deze dames tweedelige lounge set is niet alleen fijn voor thuis. Onze mooie dames two piece setjes zijn namelijk ook ideaal voor het weekend, de vakantie of een dagje op stap.

 

 

Een luie zondag is niet compleet zonder deze leuke tweedelige set. En kun je je iets beters bedenken dan je na een lange werkdag te hijsen in lekker huispak? Op onze webshop vind je uiteenlopende collecties van tweedelige sets – comfy pakken en 2piece setjes! Draag deze tweedelige set met een stoer jasje als je een dagje op stap gaat of draag deze 2delige set met laarsjes en een baretje als het wat kouder is. Steeds meer influencers spotten we met deze leuke tweedelige pakken. Dit rib setje trek je nooit meer uit.  De stof van deze tweedelige set is heerlijk zacht en de stof rekt goed mee. Wij verkopen deze rib pakken in 3 maten: S, M, L. Het model op de foto draagt een maat S.  De stof rekt perfect mee en zorgt ervoor dat je er prima uitziet, ondanks dat je comfortabele kleding draagt. Combineer deze leuke comfy pakken met leuke zwarte laarzen of sneakers.

 

 

 

 

Het dames huispak is erg populair en dat is niet zonder reden. Want de huispakken zijn niet meer alleen geschikt voor binnen. Deze leuke tweedelige pakken zijn ook gewoon leuk buiten te dragen. Modieus en comfortabel! En dit is vollédig te begrijpen.. Dus moet je tijdens een vrije luie dag onverwacht toch even de deur uit? Geen enkel probleem. In deze tweedelige set stap jij gewoon vol zelfvertrouwen de deur uit, zó de straat op. Onze tweedelige rib pakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Hou jij ook zo van een lazy Sunday of netflix avondje op de bank? Dan zijn onze tweedelige pakken geschikt voor jou! Een comfy set mag niet ontbreken in jouw kledingkast! Weetje niet wat je aan moet trekken? Met deze leuke comfy setjes ben je gelijk ready-to-go!

 

Onze tweedelige pakken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, beige, army, donkerblauw, camel, petrol, roze, donkergrijs, paars, aubergine, rood. Ook krijgen wij in November de tweedelige glitter pakken op onze webshop. Neem een kijkje op onze webshop en koop vandaag nog een leuke comfy set!

 

 

 

 https://www.youtube.com/watch?v=bdntMfGlOMY