Twinning is Winning! - Kleding Sets Moeder en Dochter

Twinning is Winning! - Kleding Sets  Moeder en Dochter

Twinning is winning!

 

Moeder en dochters die hun outfits op elkaar hebben afgestemd: Op Instagram zien we het vaak voorbijkomen. Wil jij dolgraag twinnen met je dochter, nichtje of zusjes? Vanaf nu kun je bij onze webshop terecht  voor een superschattige Mini Me Comfy Setjes kopen!  Een paar jaar geleden ontstond de twinning trend bij influencers. Deze comfy setjes heerlijk voor een luie zondag of een dagje op stap!

 

Heb jij ‘m al in de kast hangen? We hebben het natuurlijk over het Twin Set Jogging Suit!  Deze twin sets zijn enorm populair en dat is niet zonder reden. Het is eigenlijk niet echt een joggingpak maar meer een comfy two piece set op zich. Gemaakt van een zacht rib materiaal en een aansluitende pasvorm: dit pak kun je samen met je dochter het hele najaar door dragen. Het twinsetje bestaat uit een sweater en een broek.

 

Er zit gelukkig voldoende stretch in de legging, zodat je deze makkelijk kunt optrekken. De sweater is voorzien van een stijlvol V-halsje en een split aan de zijkant van de trui en heeft natuurlijk ook stretch zodat deze mooi om je lichaam heen zit. Deze leuke comfy twin setjes voor moeder en dochter zijn ook erg leuk om cadeau te geven! 

 

Twinning = winning! Wat is er nou leuker dan matchende outfits dragen met je kind? Steel de show samen met je dochtertje, nichtje of zusje in de leuke comfy sets! Of je nou gaat bank-hangen, even een wandeling gaat maken, in dit huispak voel jij je optimaal op je gemak. Fashionable, Fabulous and mega chill!  De pakken voor kinderen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en gaan van 2 jaar t/m 12 jaar. Verkrijgbaar in 5 kleuren! https://www.ibizi.nl

Tijdens het bestellen graag bij opmerkingen de maat invullen voor beide pakken zodat we weten welke maten we moeten versturen. 

 

Dames pakken Maten - S-M-L

 

Kids Pakken - Maat 2,4,6,8,10,12 (Leeftijd)

Voor vragen kunt kan je ook gebruik maken van onze chat functie op de webshop! Heb je liever 2 verschillende kleuren? Dit kan ook! Geef de kleuren door bij opmerkingen!  

 

Twin - Set - Reinders - Kind - Rib - Comfy 

Reinders - Inspired - Twin - Set - Look - A - Like