Velvet Dames Kleding! Mooie velvet tops, en accessoires.

Velvet Dames Kleding! Mooie velvet tops, en accessoires.

Ook dit jaar is de velvet trend weer helemaal terug. Velvet geeft een luxe uitstraling en romantisch gevoel en is ook perfect voor de feestdagen.

In dit seizoen zien we veel velvet dames kleding! Tops, flair broeken maar ook velvet coltruien zijn dit jaar enorm populair! Velvet straalt luxe uit en ook dit jaar is de velvet trend weer helemaal terug!
Velvet geeft een luxe uitstraling en romantisch gevoel en is ook perfect voor de feestdagen. Je kunt het natuurlijk ook iets voorzichtiger aanpakken en alleen velvet accessoires gebruiken. Zo hebben we ook dit jaar weer mooie velvet haarbanden en dames caps.

 

 

We zien velvet veel voorkomen in donkere kleuren als groen, blauw, zwart en rood. Ook de velvet prints zijn dit jaar enorm populair! Met name de velvet animal prints! Zo hebben wij in onze webshop op dit moment de velvet leopard, snakeprint en zebra print tops.
Het leuke aan velvet is dat je dit stofje met alles kan combineren. Draag bijvoorbeeld een velvet top of blazer op een basic pantalon of jeans en het ziet er geweldig uit. Wat we ook vaak zien is de Velvet Flair Pants met een basic trui of top.
Ook mag je velvet op velvet dragen. Het leukste is wel om dit in dezelfde kleur te doen.

 

 

 

Hoe leuk zijn deze velvet haarbanden! Je hebt er in een handomdraai een super mooie look mee, en het is ook perfect bij een bad hair day. Deze fluwelen haarbanden staan eigenlijk iedereen!  Velvet haarbanden zijn super voor deze koudere dagen. Draag deze haarbanden op een mooie outfit of met animalprints. De velvet stof geeft een luxe uitstraling en met de koudere dagen zijn ze heerlijk warm.

Shop online: https://www.ibizi.nl/accessoires/haarbanden/