Winactie - Elke maand kleding winnen?

Winactie - Elke maand kleding winnen?

Wil jij elke maand kleding winnen? Meld je dan aan en doe automatisch elke maand mee met onze winactie!

Win Elke Maand Een Kleding Pakket! Ben jij dol op winacties en Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je doet automatisch elke maand mee aan een winactie! Hoe leuk is dat? Wij geven elke maand een kleding pakket weg! Wil jij ook kans maken op de nieuwste kleding en accessoires? Meld je aan en doe elke maand mee met onze winactie!

 

Elke maand kleding winnen?

 

Elk seizoen vraagt om een nieuwe outfit. Althans, dat vinden wij. Daarom hebben wij elke maand een winactie voor jullie geregeld. En geloof ons, dit kledingpakket wil je winnen! Voor de maand oktober verloten wij een geweldig comfy kleding pakket t.w.v. 279,-! Je hoeft je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief en zo doe je elke maand mee voor de Maandelijkse Giveaway.  Elke laatste dag van de maand maken wij de winnares bekend in onze blog! Win gratis kleding, sieraden en andere accessoires door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Wij geven elke maand een kledingpakket weg. Maar ook zullen hier soms cadeaubonnen en accessoires bij zitten! En natuurlijk pakken we in december groots uit want dan verloten we niet 1 kledingpakket maar elke week zullen wij 1 winnares bekend maken!  

 

Nieuws & Giveaways & Kortingscode

 

In onze nieuwsbrief ontvang je ook nog eens leuke kortingscodes voor de nieuwste collectie. Dus blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en giveaways en maak elke maand kans op gratis kleding en accessoires! Wie weet win jij dit kledingpakket wel deze maand!

 

Aanmelden Winactie

 

Op onze homepagina kun je je onderin aanmelden voor de nieuwsbrief en zo doe je automatisch elke maand mee met onze giveaway! Elke laatste dag van de maand maken wij de winnares bekend in onze fashionblog!

Volg ons Op Instagram: @ibizifashionnl als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes en giveaways en neem een kijkje op onze webshop voor de leukste kleding trends en accessoires! En op onze webshop kun je ook achteraf betalen! Zo kun je thuis heerlijk alles passen en dan pas beslissen wat je wilt houden!