Winactie! Kleding winnen? Win 2 mooie maxi-jurken uit onze Festivalcollectie!

Winactie! Kleding winnen? Win 2 mooie maxi-jurken uit onze Festivalcollectie!

Win 2 mooie maxi-jurken uit onze Festivalcollectie!

Winactie! Deze besteller jurk staat iedereen! Win samen met je vriendin, zus, nichtje of leukste collega 2 mooie jurken!! Wil jij 2 mooie maxi jurken winnen?

 

Deze mooie maxi jurken zijn de trend van dit seizoen!  De Maxi Jurk is de musthave van dit seizoen! Een groot voordeel van een maxi jurk is dat ‘ie vrijwel iedereen staat. Of je nou groot of klein, vol of smal bent; de lange jurk hoort kan altijd! Een ander groot voordeel is dat de jurk op heel veel verschillende manieren gedragen kan worden. Met hoge hakken of sandalen of juist casual met een paar sneakers. Doordat ze je taille op de juiste plaats accentueert, is de wikkeljurk flatterend voor elk figuur. Deze maxi jurk kan zorgen voor mooie vormen en maakt je taille smaller! Of je nu een jurk voor een bruiloft zoekt of voor een zomers feestje… De maxi jurk is perfect voor elke gelegenheid! 

Draag deze mooie jurk op een festival met een sneaker en leuke accessoires. De maxi jurk is en blijft een topper voor de zomer! Een onmisbaar zomeritem dat je goed kunt combineren met vrijwel je hele garderobe.

 

Wij geven 2 jurken weg! Wat moet je doen? Volg ons op Instagramhttps://www.instagram.com/ibizifashion/  en reageer op onze Winactie post met wie je deze jurk wilt winnen!