Winactie! Wil jij deze leuke Teddy Jas Winnen?

Winactie! Wil jij deze leuke Teddy Jas Winnen?

Winactie! Wij geven deze leuke teddy jas weg t.w.v. 69.95

 

Winactie!! Wil jij deze leuke teddy jas winnen? Naast onze andere winactie geven wij ook nog deze leuke teddy jas weg! Wil jij deze Teddy Jas winnen?

Volg ons op instagram:https://www.instagram.com/ibizifashion/?hl=nl  en laat in een reactie weten op onze instagram post dat je mee doet! Zondag 23-12-2018 maken wij de winnaar bekend.

Wanneer het buiten kouder wordt, mogen de herfst- en winterjassen weer uit de kasten worden gehaald. Zeg nou zelf, wat is er fijner dan een jas waarin het aanvoelt alsof je de hele tijd geknuffeld wordt?

De teddy jas, ook wel fluffy jass genaamd, is een warme, pluizige, aaibare en ontzettend fijne jas. Na een keer dragen wil je niets anders meer en wordt de jas een soort tweede huid.
Deze jassen van heerlijk materiaal zijn een grote trend. Deze lekkere zachte jassen houden je lekker warm!
Ze zijn comfortabel en je kunt ze zowel chic als lekker stoer dragen. 


Deze heerlijk warme en zachte lange teddy jas is daarom ook dé musthave van dit moment. De jas zorgt voor een stijlvolle en casual look. Daarnaast ziet hij er ook gewoon heel erg comfortabel en warm uit, om in weg te kruipen. De ideale jas om er met de frissere dagen warm en trendy bij te lopen. Bijna elke blogger heeft 'm, en ook op straat zien we 'm al veel. Voordeel van deze jassen is dat ze in ongelofelijk veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Probeer daarom ook eens een andere kleur. De teddy jassen hebben vaak een oversized fit en horen dus wat ruimer. Het is een erg warme en comfortabele jas. Deze trendy jas kan je vrouwelijk combineren met een rokje met een oversized blouse of sweater maar zeker ook met een skinny jeans of een jurkje. Fake fur coats kunnen opvallend zijn dus het is het leukste om de rest van je outfit rustig te houden.  Na een keer dragen wil je niets anders meer en wordt de jas een soort tweede huid.
Deze jassen van heerlijk materiaal zijn een grote trend. Deze lekkere zachte jassen houden je lekker warm!  

https://www.ibizi.nl/teddy-jas-bruin.html