Winactie! Win een bikini naar keuze van het merk Boho Bikini!

Winactie! Win een bikini naar keuze van het merk Boho Bikini!

Wij zijn zo blij met de nieuwe collectie van Boho Bikini dat we een bikini gaan weggeven! Doe mee met deze leuke winactie en win een bikini naar keuze inclusief accessoires! 

Winactie! Win een Boho Bikini naar keuze! En je krijgt er ook hele leuke accessoires bij! Wil jij kans maken en een bikini winnen van Boho Bikini? 

 

Wij zijn zo blij met de nieuwe collectie van Boho Bikini dat we een bikini gaan weggeven! Doe mee met deze leuke winactie en win een bikini naar keuze!  Je mag deze bikini helemaal zelf samenstellen. De nieuwe trendy BOHO collectie is dit jaar uitgevoerd in de mooie zomerse kleuren; rose pink, coral red, mint green, sage green & charcoal grey. Naast de prachtige bandeau & triangeltops is de collectie ook dit jaar weer aangevuld met ruffle tops en triangel tops. Wat ook opvalt aan deze collectie is dat je nog meer mag spelen met verschillende kleuren. Combineer bijvoorbeeld een bikini broekje in roze met een topje in mint en draag hierbij een leuke accessoire. Ook erg leuk zijn de accessoires van dit jaar. Zo hebben we net als vorig jaar de haarband weer in de collectie. Maar dit jaar verkopen we ook scrunchies en een braided ribbon.

Wat moet je doen om deze bikini te winnen? Ga naar onze Facebook Pagina: https://www.facebook.com/ibizifashionnl/ en geef in een reactie antwoord op deze vraag: Hoeveel accessoires van het merk Boho Bikini verkopen wij op onze webshop? Het antwoord is te vinden op onze webshop: https://www.ibizi.nl/ Like onze pagina als je op de hoogte wilt blijven van alle winacties en de nieuwste collectie.  Op 28-02-2018 maken wij de winnaar bekend!