Winactie - Win een Boho Bikini pakket t.w.v. 254,- Nieuwe Collectie 2019

Winactie -  Win een Boho Bikini pakket t.w.v. 254,- Nieuwe Collectie 2019

Winactie! Win samen met je beste vriendin, liefste nichtje, mooiste zus, of fijnste collega een Boho Bikini Pakket t.w.v. 254,-

Winactie!! Win samen een Boho Bikini Pakket t.w.v. 254,-
Naast Facebook geven we ook 2 bikini's weg van het merk Boho Bikini t.w.v. 254,-!!!!

De nieuwe trendy BOHO collectie is dit jaar uitgevoerd in de mooie zomerse kleuren; rose pink, coral red, mint green, sage green & charcoal grey. Naast de prachtige bandeau & triangeltops is de collectie ook dit jaar weer aangevuld met ruffle tops en triangel tops. Je kunt de broekjes eenvoudig combineren met alle topjes en afknopen met de vrouwelijke fancy zijstrikjes. Er is niets dat meer zomer uitstraalt dan de bohemian trend.Daarom zijn wij een grote fan van het merk Boho Bikini. 

Ook erg leuk zijn de accessoires van dit jaar. Zo hebben we net als vorig jaar de haarband weer in de collectie. Maar dit jaar verkopen we ook scrunchies en een braided ribbon. Deze leuke ribbon is erg leuk te dragen met jouw nieuwe Boho Bikini. Gebruik het als een haarbandje, een riempje of een ketting. Ook is het leuk te stijlen als enkelbandje. Ook is het leuk te dragen op een normale outfit voor bijvoorbeeld op een festival of basic outfit.

Wat moet je doen?

Volg ons op Instagram: ibizifashion en tag (je beste vriendin, liefste nichtje, mooiste zus, of fijnste collega in deze post en win samen een Boho Bikini incl. accessoires naar keuze!!! Op 03-03-19 maken wij de winnaars bekend!!