Winactie - Zoek en win elke week op vrijdag 20:00 een gratis item!

Winactie - Zoek en win elke week op vrijdag 20:00 een gratis item!

GIVEAWAY! Zoek en vind de verstopte artikelen op onze webshop! Elke vrijdag 20::00

GIVEAWAY! 

 

Vanaf nu elke vrijdag om 20:00 een super winactie op onze webshop! Zoek en vind de gratis artikelen op onze webshop.

Elke vrijdag Vanaf 20:00 zijn er 3 artikelen op onze webshop verstopt op verschillende plekken en dus ook onjuiste categorieën. Dit kan een dure leren tas zijn, een mooie jurk of misschien wel een bikini.

 

Bestel snel en vul je adresgegevens ook snel in want OP=OP!

Regels: 1 Item per klant!

Nadat je je adresgegevens heb ingevoerd kies je voor ophalen in de winkel! Het artikel zal nog steeds verzonden worden maar zo komen er geen verzendkosten bij!

Kies dan voor betalen en een betaaloptie. Wij zien op dit moment dat de bestelling gelukt is en de betaling nog moet komen. Op dit moment ben jij de winnaar als je de eerste bent. De 1.25 hoeft dus niet betaald te worden. Wij moeten alleen een minimaal bedrag bij een product hebben anders kan een order niet afgerond worden. 

 

Dus kom elke vrijdag om 20:00 een kijkje nemen op onze webshop en win een gratis artikel!

 Waar staan deze artikelen?

Wij verstoppen onze artikelen elke week op verschillende plekken. Dit zijn ook verkeerde categorieën. De gratis artikelen kun je herkennen aan de tekst in de foto. In de afbeelding staat de tekst: Gratis Winactie. Let dus goed op! Heb je het artikel gevonden? Bestel dan snel online en vul je adresgegevens zo snel mogelijk in zodat niemand je voor is en je dit artikel kan winnen! Elke vrijdag 20:00!   

Wil je extra kans maken? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang van te voren de exacte tijden van de gratis items zodat jij precies weet wanneer je moet zoeken op de give away van vrijdagavond. 

 

En wil je kans maken op een 4de item? Alleen onze nieuwsbrief abonnees ontvangen elke zaterdagmiddag een mail met een tijd voor de zaterdagavond giveaway. Wil je ook kans maken op een 4de item? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zaterdag een mailtje zodat jij zaterdagavond precies weet hoe laat je dit item kan vinden op onze webshop. Alleen onze nieuwsbrief abonnees zullen deze informatie krijgen. Op onze homepagina kun je je onderin inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je elke week kans maken om een item te winnen.