Achteraf Betalen

     

Hoe werkt Billink achteraf betalen?

Bij het bestellen kies je voor de betaaloptie achteraf betalen. Hiervoor werken wij samen met Billink, welke het gehele achteraf betalingsproces voor ons uitvoert. De facturering en vordering van je bestelling zullen wij hierbij over dragen aan Billink. Je ontvangt dan ook van Billink een email, met hierbij je factuur en de betaalgegevens.
Wanneer je de bestelling plaatst, wordt er direct door Billink een controle uitgevoerd. Is deze succesvol dan zal de order direct verwerkt worden en krijgt je de gebruikelijke bevestigingen. Word je order niet goedgekeurd dan wordt dit gemeld en kun je via een andere betaalmethode alsnog je order plaatsen.
Betaling van de factuur
Daar wij het de vordering hebben overgedragen aan Billink, dien je hun factuur binnen 14 dagen na factuurdatum, rechtstreeks te voldoen aan Billink. De benodigde betaalgegevens kun je vinden op hun factuur. Voor vragen over je facturen en betalingen kun je contact opnemen met de klantenservice van Billink.
 
Wat zijn de kosten?

Achteraf betalen via Billink is een service die GRATIS is. Wij brengen dan ook geen extra kosten in rekening.

Ik heb gekozen voor achteraf betalen met Billink maar ik ben niet tevreden met mijn artikelen. En ik wil graag de artikelen terugsturen.

U kunt de artikelen terugsturen.
Als wij de artikelen terug hebben ontvangen annuleren wij de order in Billink. Zo krijg jij geen rekening. Onze verzendkosten zijn gratis. Retourneren is wel voor eigen rekening. 

 

Afhalen van je bestelling in onze filialen

Het is niet mogelijk om voor achteraf betalen te kiezen, wanneer je de bestelling wilt af halen in één van onze filialen.
Retour sturen na betaling met Billink.
Ben je niet tevreden over je artikelen en wil je dit terugsturen? Als wij de artikelen terug hebben ontvangen annuleren wij de order in Billink. Zo krijg jij geen rekening. Onze verzendkosten zijn gratis. Retourneren is wel voor eigen rekening. Dit kost 5,85 voor een pakket binnen Nederland en 3,80 voor een brievenbuspakket.

 

  

 

Je persoons- en bedrijfsgegevens

De persoons en/of bedrijfsgegevens die wij in het kader van onze bedrijfsvoering verwerken, worden hierbij door ons overgedragen aan Billink, welke deze zal gebruiken voor of bij:

 

Risicoanalyses

De voorkoming, opsporing en bestrijding van fraude of onregelmatigheden

Retouren en/of crediteringen

Heeft u gekozen voor Billink Achteraf betalen? En wilt u toch het artikel retour sturen? Wij annuleren de order in Billink zodat de rekening vervalt.

Retouren en of crediteringen zullen door Ibizi worden gecrediteerd op je factuur / account bij Billink. 

Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan zullen we contact met je opnemen om tot een andere wijze van terugbetaling te komen.

Voor vragen over creditering en/of retouren kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]
Whatsapp of Telefonisch: 0626509486

 

 

 

Voorwaarden Billink achteraf betalen

Kies je voor de betaalmethode achteraf betalen via Billink, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Billink.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Billink.

Contactgegevens Billink

Voor vragen over betalingen en facturen, kun je contact opnemen met de klantenservice van Billink.