Retour Voorwaarden

Algemene retourvoorwaarden

De bedenktermijn is 14 dagen. Dit geldt vanaf de datum dat je het pakket hebt ontvangen.
In het pakket wat je hebt ontvangen zit standaard een retourformulier. Sale items kunnen niet retour!

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Heeft u gekozen voor achteraf betalen met Billink? En bent u niet tevreden over de producten? U kunt de artikelen terugsturen. 
Als wij de artikelen terug hebben ontvangen annuleren wij de order in Billink. Zo krijg jij geen rekening. Onze verzendkosten zijn gratis boven de 50,-. 


Voorwaarden voor retour:
Retouren dienen ongebruikt en in originele staat - mits redelijkerwijs mogelijk - te zijn; indien het product sporen van dieren, haren, bodylotion, parfum, (transpiratie) vlekken, geuren van rookwaren bevatten is het NIET mogelijk om het product te retourneren met het aankoopbedrag retour.
Een retour moet ongedragen zijn en voorzien van de originele etiketten en labels.Bij beschadigde en/of incomplete items wordt waardevermindering in rekening gebracht.


Een gift card is uitgesloten van retour.
Vanzelfsprekend mag je items passen voordat je besluit over te gaan tot retourneren. Om te voldoen aan de retourvoorwaarden, raden we aan schoenen te passen op een zachte ondergrond, zoals een kleed of een tapijt. Kleding kun je het beste passen in een ruimte met een neutrale geur. Pas geen kleding aan wanneer je transpireert.

Items die vanuit hygiënisch oogpunt verzegeld verkocht worden, kunnen niet geretourneerd worden indien de verzegeling is verbroken. Items die vaak verzegeld worden verkocht zijn:
Bepaalde sieraden, zoals oorbellen en piercings

Bikini's kunnen wel teruggebracht worden. 

 


Als je wilt afzien van de koop, kun je dat binnen de bedenktermijn van 14 dagen schriftelijk kenbaar maken, via het herroepingsformulier. Indien je ons vooraf op de hoogte hebt gebracht van de retour, heb je vanaf dat moment 14 dagen om de item(s) te retourneren.


Terugboeken van het aankoopbedrag
Het duurt ongeveer 5 dagen voordat het aankoopbedrag is teruggeboekt vanaf het moment dat wij op de hoogte zijn gebracht van je voornemen om de aankoop ongedaan te maken. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we items retour hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd. Het geld wordt teruggeboekt naar de betaalmethode waarmee de bestelling is geplaatst. Zodra jouw retour is verwerkt, ontvang je een bevestigings-mail.


(Gedeeltelijke) geannuleerde bestelling
Helaas komt het soms voor dat een artikel niet meer leverbaar is. Indien een deel van je bestelling of je gehele bestelling geannuleerd is, ontvang je daarover bericht van ons per e-mail.
Het kan tot ongeveer 7 dagen in beslagen nemen, voordat het aankoopbedrag is teruggestort.

Het bedrag wordt teruggestort via dezelfde betaalmethode als waar de bestelling mee is betaald. (Let op: ook hetzelfde bankrekeningnummer).


Indien je gebruik hebt gemaakt van een gift card, ontvang je het bedrag dat je hebt betaald terug op een nieuwe gift card. We sturen deze digitaal per e-mail naar je toe.
Indien je gebruik hebt gemaakt van een kortingscode, komt deze te vervallen. We vergoeden het bedrag dat je aan ons hebt betaald.
Defect, verkeerd of incompleet artikel

Als één of meerdere items defect defect, verkeerd of incompleet is/zijn, raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice of middels een email naar [email protected]


Retourneren
Een webshopaankoop kun je retourneren via de post. In het pakket dat je hebt ontvangen zit standaard een retourformulier. Vul dit in en breng het pakket naar een POST NL vestiging. Ons Adres staat ook op de doos en op het retourformulier:

Achteraf betalen met Billink (Retourneren) 
Heeft u gekozen voor achteraf betalen? Dan zullen wij na ontvangt van het pakket deze order in Billink annuleren. 


Ibizi Fashion
Zeugstraat 38A
2801 JC Gouda

Wat zijn de levertijden?

Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis!

In Europa variëren de levertijden afhankelijk van de eindbestemming: van 2 tot 6 werkdagen.

Voor vragen kunt u ons mailen op: [email protected]